2777
2789

چند روزه که من کمرم گرفته و  یا مامانش مهمونی داره یا عموهاش ‌. سه روز از یه شهر دیگه داییش اومد خونشون منم رفتم کمک مامانش و به شوهرم گفتم کمک کنی که من کمرم گرفته یا تو مهمونی عموش گفتم بیای بگی جلو خانما که کمرم گرفته برم بشینم و اصلا به هیچکدوم عمل نکرد امشبم باز مامانش مهمونی داره نزدیک ۳۰ و ۴۰ نفر و شوهرم با اینکه میدونه کمرم گرفته حداقل به جای من نرفته کمک و هنوز از دستمم ناراحته که دیر رفتم . حالا من دفه های قبلی هم زیاد کمک نمی رفتم ینی در حین مهمونی بیشتر کمک می کنم 

دختر خوب راحت بگیر بخواب تو خونه خودت به هیچی هم فکر نکن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عقدم هنوز برای همین اوضافم اینه

دیگه بهتر اصلا نرو

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من عقدم هنوز برای همین اوضافم اینه

برگام

تو عقدی بعد میری برای مهمونیه مادرشوهرت و عموی شوهرت کمک؟؟

خدمتکاری؟؟

خدایا چه چیزا میشنوم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

باز هم با خونسردی با همسرتون صحبت کنید و بگید انتظارش بیجاست وقتی شما ناراحتی دارین با محبت و زبونم ...

دو سه روز اول برای بلند شدن ازش کمک میگرفتم روز سوم برداشت بهم گفت انقدر خودتو شل نگیر و زود خودتو ننداز زن باید تند فرز باسه از الان اینجوری باسی بعدا چی میشی . از اون روز شده با درد از جام پا میشم ولی ازش کمک نمیگیرم 

هرجوری از الان رفتار کردی تا آخرشم همینه

اگه خودت هی بندازی تو دست و پا برای خودت ارزش نزاری اونا هم کم کم فکر میکنند وظیفته و اگه نکنی ازت طلبکارند اگه از الان برای خودت ارزش بزاری و فقط در حد لزوم و توانت کمک کنی هیچوقت هم ازت متوقع نمیشن

همونجوری از مهموناشون پذیرایی کنند که قبل از ازدواج شما میکردند 

شوهرتم بهش رو نده زیاد توضیح هم نده

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
هرجوری از الان رفتار کردی تا آخرشم همینه اگه خودت هی بندازی تو دست و پا برای خودت ارزش نزاری اونا ه ...

دقیقا میخوام همینجوری باشم مخصوصا که می بینم دارن به رفتار جاریم که کاری نمی کنه عادت می کنن