دوستان این تقریبا یه هفتس خیییییلی حرص میخورم...چکار کنم اروم بشم...اصلااااصبر ندارم...چه ذکری بگم خوب بشم؟..ارامش داشته باشم..خواستههام براورده بشم...اصلا همش حرص میخورم و عصبی و میخوام زندگیمو تغییربدم کسی میدونه خوندن جه ایه یا سوره یا ذکر باعث ارامش دل و براورده شدن خواستهها میشه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم برات ۱۰۰تا صلوات میفرستم انشاالله که قلبت اروم بگیره
💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند... مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سرشدبهشوقوصلتـوفصلجوانیـَم هـرگزنمیشودڪهازایندربرانیـَم🥺😍❤️
💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند... مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سرشدبهشوقوصلتـوفصلجوانیـَم هـرگزنمیشودڪهازایندربرانیـَم🥺😍❤️
امضات رو دیدم بیا تاپیک اخرم اگ اجازه بدی تو تاپیکای امام زمانیم تگت کنم!؟
خوندم تاپیک اخرت قشنگ بود ...ولی راستش میخوام یه جایی کار کنم هی خانوادم یه چیزی میگن و اعصابم خورد میشه یا مثلا باید صبرکنم و اصلا ادم صبوری نیستم و ارامش ندارم تو زندگیم...نمیخوام بگم ادم با حجاب و چادری هستم ولی اینچن وقت خیلی حرص میخورم و حسودیم میشه🥺😣
راستش من این یه هفتس اعصابم خورده سر هرچیزی حرص میخورم...حسودیم میشه..نمیتونم تمرکز کنم ..حس میکنم تنبل شوم..میخوام یه جا مشغول به کار بشم مثلا کسب درامد کنم ولی هی خانوادم یه جیزی میگن...اصلاااصبر ندارم..🥺😣..میخوام به خودم کمک کنم و پیشرفت داشته باشم مثل امضای خودم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و خسته شدم..همش فقط گریه میکنم..حتی میخوام برم پیش مشاور یا روانشناس ازشون مشورت بگیرم ولی نمیدونم پولشو از کجا جور کنم😣