2789
عنوان

کیک قابلمه ای

13474 بازدید | 19 پست

چجوری درست میشه و فوت فنش برای خمیر نشدن و نسوختن و پف کردن و خشک نشدن چیه؟

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دوباره گذاشتم 

اصلا خمیر نمیمونه..!

زیر کیک زیادی سرخ نمیشه روش سفید بمونه!

نیاز نیست کیک مثل کوکو برگردونده بشه تا دو طرف طلایی شه!

اخه تو فر از رو و زیر میشه روشن کنی طلایی شه ولی تو قابلمه که نمیشه

دوستی میگفت تو قابلمه روحی بزرگ ،اجر داغ میزاره اب میریزه توش در کیک دمکنی میزاره ،میزاره روی اجر داخل قابلمه روحی، در قابلمه روحی رو میزاره با بخار کیک بپزه..ولی من میترسم امتحان کنم خراب شه.. همیشه تو فر میزارم که خیالم راحت باشه

اصلا خمیر نمیمونه..! زیر کیک زیادی سرخ نمیشه روش سفید بمونه! نیاز نیست کیک مثل کوکو برگردونده بشه ...

نه چیزیش نمیشه توی ظرف تفلون یا سرامیک بذار. خمیر هم نمیشه. نه نیاز نیست برگردونی میپزه. امتحانش کن ضرر نمیکنی. من درست میکنم همه تعریف میکنن. دم کنی بزاری خمیر نمیشه.

ببین اگه میخوای قشنگ شبیه فر بشه 

یه قابلمه بزرگ تر از قالبت رو بذار گرم شه یه رینگ بذار و قالب رو  گرم کن و چرب کن و مواد رو بریز و بذار توی قابلمه 

یا پیرکس رو کاغذ روغنی بنداز یا چرب کن و مواد رو بریز و بذار و در قابلمه رو ببند و چهل دقیقه اول باز نکن 

قشنگ مثل فر میشه کیک

نور خواهی مستعد نور شو.... 

پخش کن بزار روی کاز ده دقیقه زودتربزار گرم شه. زیر قابلمه دوتا کاغذروغنی بزار.زیرکازرو کم کن مدت پخت رو یکم زیادکن.برای درقابلمه هم حتما دمدکنی بزار تا نیم ساعت ۴۰دقه اصلا بهش دست نزن تکون نخوره قابلمه.من هر کیکی بخوام اینجوری میپزم

فر دست ساز درست کن 

یه قابلمه روحی بزرگ ده دقیقه قبل از این که برای کیک رو بزاری بپزه زیرش روشن کن مایه کیک بریز تو قالب یه کاتر یه اجر یه چیزی که بشه قالب رو گزاشت روش بزار تو قابلمه قالب رو بزار روش و دمکنی بزار

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
اصلا خمیر نمیمونه..! زیر کیک زیادی سرخ نمیشه روش سفید بمونه! نیاز نیست کیک مثل کوکو برگردونده بشه ...

ما کیک رو توی قابلمه میزاریم می زاریمش روی گاز بعد روی در قابلمه ذغال میزاریم یه کمی طعم دودی میگیره خوشمزه میشه می تونی روی کیک رو یکمی کره بزاری تا قشنگ طلایی شه

نه اصلا شما همون دستور کیک فر رو آماده کن بعد بریز داخل قابلمه بزار رو شعله خیلی کم ، شعله پخش کن و دم کنی یادت نره

بعد ۳۵ دقیقه درش رو باز کن ببین پخته، اگر نپخته بود ده دقیقه دیگه زمان بده زیرش قشششنگگ برشته میشه

برای  روشم که میخوای رنگی بشه کیک دورنگ کن، به مقداری از مایه ات پودر کاکائو یا زعفران یا هر رنگ غذایی که دوست داری اضافه کن و مدل دار بریز رو مایه وانیلی، بعد بزار دم

خیلی خوشگل و خوشمزه میشه