2777
2789
عنوان

من دردم چیه؟؟؟؟!!!!😐

227 بازدید | 11 پست

دوسه روزه کلا بیحالم سرگیجه شدیدم دارم

چن وقته هم مدام حالت تهوع میگیرم بالامیارم

دیشبم اینجوری شدم 

درحدی ک میگم الان جونم در میاد

دستامم کلا بی حس میشن

رنگمم ک کلا زرد شده...

بنظرتون مشکلم چیه

خستم انقد دکتررفتم دیگ😢

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معدت بهم نریخته؟ یا باردار نیستی؟

مجردم گلم..

نمیدونم خب بالا ک میارم قطعا از معدمه

سرگیجه و بی حالی علتش چیه

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
عزیزم من قبلاً این حالت ها رو داشتم رفتم آزمایش دادم، مشخص شد از اختلالات غده ی تیروئید است. 

کم کار یا پرکار؟ینی مدام بالامیاوردی؟

تیروئدت رو چک کن، بعضی وقتا تیروئید تو آز نشون نمیده با سونو نشون میده

واقعا؟

کم کار یا پرکار؟ینی مدام بالامیاوردی؟

من کم کاری داشتم، اما بیشتر سرگیجه های وحشتناک داشتم که مثلاً خونه دور سرم می چرخید و بعضی وقتها سه چهار ساعت دراز می کشیدم و نمیتونستم تکون بخورم، یه حالت های غیر قابل وصفی داشتم و همش حالت تهوع داشتم، فقط یکی دو بار بالا آوردم ولی بیشتر حالت تهوع بود و البته مشکلات معده هم پیدا کرده بودم.