بچه ها من محل زندگیمو دوس ندارم بااین تورم هرچی کار کنمم نمیتونم جای دیگه برم من حتی تو تصوراتمم دوس دارم ولی جایی باشه که میخوامش محل زندگیم فرهنگ پایبن دارن وفضول وعتیقه وهرچی که بگی جاش پسر بودم هرجا دلم میخواس میرفتم زندگی کنم حتی ازدواجم بکنم مردای این منطقه عاشق این جان وقبول نمیکنن برن جای دیگه اینجا زادگاه خودم نیس ودوسش ندارم باز اگه فرهنگ وجای خوبی بود یه چیزی امکانات کم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
نمیگم ساده ست اما خودت میتونی سرنوشتت رو تغییر بدی
دانشگاه شهر دیگه قبول بشی
بری سرکار توی منطقه ی بهتر و دوستای بهتری پیدا کنی
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم
مردای اینجا خیلی عقب افتادن وتعصبی نمیشه مگه اینکه ازدواج کنم برم جای دیگه بعدا جداشم ازش
به نظرم شما بی منطق شدی مگه میشه آدمای یه شهر همه شون عقب افتاده باشن؟ خونواده شما که شمارو محدود کردن بیشتر مورد انتقادن تا مردم اون شهر که نمیدونم کجاست
مردای اینجا خیلی عقب افتادن وتعصبی نمیشه مگه اینکه ازدواج کنم برم جای دیگه بعدا جداشم ازش
ایکجور فکر نکن عزیزم
انشاالله قسمت خوبی برات پیدا میشه و در کنار همرشد میکنید