2777
2789
عنوان

مصرف زیاد نارنگی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12515 بازدید | 43 پست
کلا میوه زیاد خوردنش بخاطر قند احتمال دیابتو بالا میبره  نارنگی که تازه اومده

منم یه چندروزه اینجور شدم بشقاب پر میکنم نارنگی نصف میکنم نمک میزنم میخورم بدنم خیلی کم اب شده از شدت تهوع که دوماهه درگیرشم و هنوزم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومده منم انگار اصن اعتیاد پیدا کردم بهش 

واااای خدا بوشو حس کردم من زیاد میل به غذا و خوراکی و میوه ندارم ولی الان دلم نارنگی خواست

نوش جونت توی هر چیزی تعادل داشته باش من بارداری اولم خودمو با هندونه خفه کردم از بس میخوردم 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
نمیدونم. من پارسال این موقع ها هفته های آخر بارداریم بود خودمو خفه کرده بودم بس که نارنگی میخوردم طو ...

راست میگی باز بهتره از دکتر هم بپرسم بقول شما
من هنوز کلی اول راه هستم و درگیر ویار،تازه چندروزه بدنم رضایت داده به نارنگی  😔

عزیزم هیچ چیز رو زیاد نخور ویتامین سی که داره خوبه ها ولی بنظرم زیادی روی نکن

راست میگی باید یه تعداد محدود بخورم
یه مشکلم اینه نمیدونم چی بخورم که معدم خالی نمونه، تا یکم از غذام میگذره تهوع شدید میگیرم، یه چی که میخورم حالم بهتر میشه یکم
از میوه های دیگه خیلی خوشم نمیاد هنوز 

هنوز تعیین جنسیت نکرده ولی خودمم حدسم دختره 😆 

شک نکن دختره من سر دخترن این طوری بودم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
راست میگی باید یه تعداد محدود بخورم یه مشکلم اینه نمیدونم چی بخورم که معدم خالی نمونه، تا یکم از غذا ...

نون خشک خیلی خوبه

یا خودت برشته کن یا آماده بگیر باز زیاد نخور کم کم

نارنگی زیادیش قند رو بالا میبره ، کم خونی میاره

پرتقال خیلی مفیدتره

نمک هم نزن فشار خون میگیری

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
نوش جون خودت ونی نیت،فقط تو خوردنه گریب فورد احتیاط کن 

مرسی عزیز دلم
باشه کمتر سعی میکنم بخورم
مامانمم میگه گریپ فروت کم بخور فشارتو میندازه زیادش

راست میگی باید یه تعداد محدود بخورم یه مشکلم اینه نمیدونم چی بخورم که معدم خالی نمونه، تا یکم از غذا ...

حواست باشه میدونم خیلی شرایط بدی هست ولی میوه مخصوصا آبمیوه قندت رو بالا میبره

قندبالا هم تو بارداری خیلی بده

هم بچه الکی وزنش میره بالا هم مادر

راست میگی باز بهتره از دکتر هم بپرسم بقول شما من هنوز کلی اول راه هستم و درگیر ویار،تازه چندروزه بدن ...

آخی اشکال نداره این روزا هم میگذره. میگن لیمو ترش ویار رو کنترل میکنه. برا من که اینجوری بود ی قاشق غذا میخوردم ی بار لیمو ترش رو بو میکردم. ی کم حالم بهتر میشد میتونستم ی چیزی بخورم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزه دلم به دکترت بگو شاید قرصی چیزی بهت داد اذیت نشی  اسی چند هفته بارداری

هفته ۱۲ و ۵ روز هستم یعنی تقریبا ۱۳ تموم
به دکتر گفتم دمیترون بده گفت برا جنین بده فقط همین مولتی ویتامین بارداری دارم میخورم روزی یکی و همچنان تهوع دارم بخصوص غروب به بعد شدید میشه داغونم میکنه