2777
2789
جواب سوالم رو ندادی ولی رو حساب تجاربم نباید بذاری با کار اشتباه پدر و مادرت ازت انرژی خواری بشه...و ...

ببخشید عزیزم یادم رفته ۱۷ سالمه دخترم حرفت درسته از این ب بعد درو اتاق رو میبندم داداشمم برمیدارم مشغول چیزای دیگع میشیم ارزششو نداره خودمو تلف کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم یادم رفته ۱۷ سالمه دخترم حرفت درسته از این ب بعد درو اتاق رو میبندم داداشمم برمیدارم مش ...

آره عزیزمن، ازت خواهش می کنم به خودت اهمیت بده واولویت خودت باش الان یه عده میگن خودخواهی ووو...ولی تو دیروز منی! باید اینو در نظر بگیری که اگه تو سرحال و سرزنده باشی ارج و قرب واینا حفظه و مورد احترام بقیه ای!اساسی هوای خودت و انرژی های خودت رو داشته باش خودتو دوست داشته باش برای تمام لحظات زندگیت ارزش قائل شو تا با تمام قدرت و قوت بتونی هوای برادر یا خواهر دیگتم داشته باشی

قشنگم تجربه دارم و درکت می کنم 

هندزفری بذار و برو جایی گه صداشون رو نشنوی 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷