2777
2789
عنوان

بارداري

248 بازدید | 14 پست

سلام خانوما،من ديشب و امروز صبح بي بي چك زدم روژان هردوش مثبت شدن تو همون ثانيه اول ٧ام اين ماه رفتم دكتر ازمايش و سونو گفت هيچي نيست بهم امپول داد كه پري بشم كه من قرصشو مصرف كردم ماه قبل هم از١٨ام تا ٢٦ام اقدام داشتم و دكتر گفت كيست هم نداري اصلا گفت اختلالات هورمونيه امپول بزن پريود نشدي دوباره ازمايش بده كه من بي بي زدم اينطوري شد،به نظرتون مثبته؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم صبر کن عزیزم فورن نرو دکتر آمپول بزن برا سونو که خیلی زوده دو روز دیگه تست بزن 

عزيزم قبل اين بي بي چك رفتم چون هميشه مرتب پزيودم اقدامم بودم واسه همين عجله اي رفتم كه گفت هيچي نيست و اون موقع يه بي بي چكم فقط هاله بود،ولي اينبار قشنگ پررنگ دوتاشم تو همون ١دقيقع

ازمایش بده سریع نشون میده

ازمايشم مونده فردا صبح براهمين الان انگار اويزونم نميدونم جيكار كنم قبل دكتر و ازمايش هم كلي حس بارداري داشتم ولي گفتن نيست الانم فقط سينه هام درد ميكنه و ترشح سفيد كش دار ولي بازم ميترسم بخوره تو ذوقم🥲

برو ازمایش بده

ولی در کل اون امپولی که دکترا زرتی بهتون میدن رو به هرکسی نمیدن فقط اونایی که تنبلی تخمدان شدید دارن و پریود نمیشن به اونا میدن چه دکتر احمقی بوده بهت داده

ازمايشم مونده فردا صبح براهمين الان انگار اويزونم نميدونم جيكار كنم قبل دكتر و ازمايش هم كلي حس بارد ...

ن گلم چرا میترسی ولی با این علایم بارداری اگرم نبودی نبودی فدای سرت این ماه نه ماه دیگه اروم باش اصلا بهش فک نکن مشغول کارات باش تا فردا

برو ازمایش بده ولی در کل اون امپولی که دکترا زرتی بهتون میدن رو به هرکسی نمیدن فقط اونایی که تنبلی ...

نميدونم كه والا داد گفت بزن گفتم دليلش چيه پريود نشدم من منظمم هميشه گفت چون اختلال به وجود اومده نشدي ازمايش بده كه منم باامروز ٧روزه از روشون ميگذره يعني قرصشو مصرف كردم 

نميدونم كه والا داد گفت بزن گفتم دليلش چيه پريود نشدم من منظمم هميشه گفت چون اختلال به وجود اومده نش ...

هیچ اختلالی به وجود نیومده عقب و جلو افتادن پریود طبیعیه اینکه خیلی دیر بشی غیر طبیعی که من ثابت شده خیلی هم عقب بیفته مشکلی نداره