2777
2789

مامان من نه هر چند وقت یه بار زنگ میزنه یکی میاد خونه رو تمیز کنه فقط مامانم غذا درست میکنه ظرف ها رو من میشورم اگه یه روزی ازدواج کردم از اول میگم ناهار گذاشتن با من شام درست کردن با همسر چون من دستم به مواد شمیایی اینا حساسه حتی نمیتونم دستکش دست کنم چون اونم پلاستیکیه پس شستن ظرف ها هم با ماشین ظرفشویی

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغلم خیلی خونه نیستیم شب تا شب همه کارا رو انجام میدم ولی هر پنجشنبه خونه رو برق ميندازم با اینکه تمیزه ولی چون یکم وسواس دارم دست خودم نیست باید کل خونه رو بریزم بهم دوباره تمیز کنم 😅 

😂😂😂یاد اون کیلیپ اینستا افتادم موقع ظرف شستن میخندید میگف یادمه بهم گفته بود نمیزارم دست به سیاه سفید بزنی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

این حرفتون معقوله ولی در جایی که شماهم شاغل باشی بیرون از منزل وگرنه اصلا منصفانه نیست و کم کم به مشکل برمیخوری…

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اگه اینطوری نباشه قبول نمیکنم از اول شرایطم رو میگم

😐 چمیدونم والا حتما بگو. خب اگه شاغل باشی شوهرت درک میکنه نه بیکار بشینی بعد بگی دستم حساسه. حالا من خودم زنم حق میدم ادم حوصلش نیاد. منتها مردای ایرانی اینجور نیستن

اگه اینطوری نباشه قبول نمیکنم از اول شرایطم رو میگم

باشه فقط امیدوارم ۳۰ سالگی تاپیک نزنی چرا کسی منو نمیگیره 😂

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اگ شاغلی ک هیچ اگ خونه داری ک بیکاری ب روح و روان آدم آسیب میرسونه اگ خودتو مشغول کارای خونه نکنی می ...

شاغلم در آینده آرتیست میشم تصویر ساز دیجیتالم 

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️