2777
2789
عنوان

کسی درکم نمیکنه

81 بازدید | 5 پست

سلام رفقا

راهنمایی میخوام ازتون

شوهرم قراره منتقل بشه و ممکنه برای زندگی بریم تهران. 

خودم الان مشهد زندگی میکنم و همه خانواده خودم و شوهرم کنارمن. خودم خیلی ناراحتم ازینکه مجبورم برم تهران اما خب چاره ای نیست. ولی چیزی ک منو عذاب میده رفتار خانواده اس مخصوصا مامان و خواهرم یکسره میگن چرا میخوای بری ما چیکار کنیم. یا هی میگن نشستم گریه کردم غصه خوردم ال کردم بل کردم. یا میگن شوهرت نباید قبول کنه نمیخواد برین اصلا کارش رو ول کنه. اخه مگه میشه توی این اوضاع کار دیگه از کجا پیدا کنه. همش فک میکنن تقصیر شوهرمه ک میخوایم بریم. میگن ما شانس نداریم تو قراره بری. یبار میگن اره هر چی صلاحه باز یه دقیقه بعدش همون آش و همون کاسه.میدونم سخته براشون تازه اونا پیش همن برای من ک خیلی سخت تره ولی درکم نمیکنن. خسته شدم دیگه از رفتارشون 

چیکار کنم؟ چی بگم بهشون آخه باز بهشون بر نخوره. من که نمیتونم شوهرم تهران باشه و خودم و بچه هام مشهد. 😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط یه چیز بهت بگم خودتو جمع کن 

پشت شوهرت باش محکم و قرص مگه بچه ننه ای ینی چی چی نشستن گریه کردن خب بکنن مگه دیگه نمیبینیشون ؟ ئابستگیتو به خانوادت کم کن تو دیگه سکان داره یه خانواده ایی ناسلامتی محکم باش

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
فقط یه چیز بهت بگم خودتو جمع کن  پشت شوهرت باش محکم و قرص مگه بچه ننه ای ینی چی چی نشستن گریه ...

اره منم همینو میگم. 

مشکلم همینه دیگه انقد که هی میگن نرو، ما غصه میخوریم، یا خواهرم میگه دخترم نشسته گریه کرده که دلم تنگ میشه دیگه این میزان علاقشون داره عصبی میکنه منو. شورشو در اوردن نمیدونم چجوری رفتار کنم

اره منم همینو میگم.  مشکلم همینه دیگه انقد که هی میگن نرو، ما غصه میخوریم، یا خواهرم میگه دختر ...

اونا قرص و محکم بودن شمارو ببینن خودشون متوجه میشن دیگه حرفشو نمیزنن ولی وقتی این حرفو میززنن باهاشون همدردی کنی که اره چاره ای نیست مجبوریم و فلان به همین منواله 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره