2777
2789
عنوان

همش میبینم..😑😑😑

174 بازدید | 12 پست

خانوما من چن وقته الکی ب شوهرم شک کردم بااینکه چیزی ام ندیدم ازش ولی خب شک مثل خوره افتاده ب جونم،بخاطر همین از بس دیگه تو این فکرم هرشب ک میخابم میبینم شوهرم تو خواب داره خیانت میکنه با کسی دیکه اس😑😑

چیکارکنم بخدا اینطوری پیش بره روانی میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو بزن ب در بیخیالی منم یدوره اینجوری شده بودم

ببین مثلا میبینم زود ب زود میره سلمونی یا اسممو مشخصع تغییرداده بود. ولی بهم شات داد باز سیوش کرده بود ب اسم قبلی، یا گاهی وقتا زنگ میزنم بهش یا جواب نمیده یا باتاخیر جواب میده و...

وا نمیشه که بیخودی برو مشاور

خب ببین مثلا دلایلام برا خودم محکمه ساز شدن...

مثلا گاهی وقتا زود ب زود میره سلمونی ، زنگ ک بهش میزنم با تاخیر جواب میده گاهی اوقاتم نمیده، یا مثلا ی شات از صفحه چتم داد ک مشخص بود قبلا اسممو تغییر داده ولی باز برای شات دادن ب قبلی سیوش کرده و... همینا دارن اذیتم میکنن

ببین مثلا میبینم زود ب زود میره سلمونی یا اسممو مشخصع تغییرداده بود. ولی بهم شات داد باز سیوش کرده ب ...

ببین یدوره شوهر منم همینجوری بود هی زود ب زود سلمونی هی زود ب زود حموم هی هرروز لباسای جدید بیخیالش شدم دیدم فقط دارم خودمو اذیت میکنم یجوری رفتار کردم بهم شک کرد منم اسمشو ازتو گوشیم پاک کردم فقط شمارش بود

واااا😐😐پس شکتون ام الکی نبوده یجورایی

اره حالا کرده بود یانه اصلا برام مهم نیست هر کیو تو قبر خودش میخابونن ولی یجوری باهاش رفتار میکنم ک فکر نکنه من خرم مثلا اگ جواب تلفن نده بهش پیام میدم میگم میدونم داری چ گوهی میخوری بخور ک منم کنار تو میخورم

اره حالا کرده بود یانه اصلا برام مهم نیست هر کیو تو قبر خودش میخابونن ولی یجوری باهاش رفتار میکنم ک ...

وااای😑من حتی فکر کردن بهشم قلبمو ب درد میاره...

نمیدونم شکام درسته یا نه چون ب هرحال چیزی ازش ندیدم و عقدم هستیم زیاد پیش هم نیستیم😔😔

وااای😑من حتی فکر کردن بهشم قلبمو ب درد میاره... نمیدونم شکام درسته یا نه چون ب هرحال چیزی ازش ندید ...

غصه نخور ماه پشت ابر نمیمونه اگ تو باهاش صاف ساده یه رنگی هر روز صبح از خدا بخواه ک اگ راه درستو نمیره وباهات یرو و صاف ساده نیست دستش جلو تو وخانوادت رو شه