2777
2789
عنوان

درد پریود شدیددددد

689 بازدید | 60 پست

سلام بچها خوبید 

من پریودم از صب ینی عذاب سگو زایمان طبیعی کشیدم ولی پریود نشدم باور کنید از ۹ صبح تا ۳ ظهر داشتم درد میکشیدم دیگ گلاب به روتون کم میموندم صدای .... دربیارم اونقد ک درد داشتم سردمم بود پتو رو چنان کشیده بودم ک انگار کولاک زمستونه سهه ماهه پریود نشدم توبه کردم غلط اضافی کردم فک میکردم اره خوبه پریود نمیشم راحتم ولی الان دارم پاره میشم از ۹ صبح تا وقتی خوب بشم باور کنید سه بار گریه کردم از درد کدئین خوردم ژلوفن خوردم ولی کاری نمیکنن از همه بدتر خونریزی هم ندارم این بدتر میسوزدنه مجردم هستم یکمم اضافه وزن دارم هر دکتریم میرم میگ ازدواج کنی درست میشه بلکه اصن من ازدواج نکردم تا وقتی ازدواج کنم چه غلطی گنم ببخشید اخلاقم شده سگ هار اوتقدم درد دارم اطراف شکمم رگه زده بیرون بخدا

برات آیة الکرسی می خونم عزیزم🥺❤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم لطف داری عزیز دل ....بنظرت خواب اور بخرم بخورم بلکه نفهمم دردو

قربونت گلم

والا نمی دونم عزیزم درباره قرص خواب اور می ترسم راهنمایی کنم

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اسی یه سوال بی ربط ازت بپرسم ببخشید تازه عضو شدم بلد نیستم میگم چطوری ریپ میزنن تو تاپیک 

عشقم کنار تاپیکم پایینشگزینه صورتی اظهار نظر هست یام ک پایین فلش هست برا ریم زدن کنار قلب  هست 

عزیزم منم همیشه درد شدید دارم شیاف دیکلوفناک میزارم عالیه بعد از ده دقیقه کامل اروم میشی

شیاف ندارم والا امتحان نکردم تا شیاف اثر کنه من دیگ از خودم در اومدم 

یک هفته پیش از پریود و بعدش سردی جات اصلا نخور

موقع پریود هم کمرت رو با شال یا روسری ببند و کیسه آب گرم بذار 

دم نوش بابونه ام برای رفع اسپاسم و گرفتگی عضلات لگن و اینا عاليه

گرم جات بخور کاچی پسته خرما 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!