2777
2789

بمن میگن تا 40 روز بچه باش.... آخه راهم دوره ولی سختمه تا 40 روز باشم

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواهرم ۱۸ روز بود

چه دقیق یادته

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

دیگ قصد بارداری ندارم ولی اگ پیش اومد تلاش میکنم برم خونه خودم از اول.. 

تاالان اپاندیسمم عمل کردم از جمعه اینجام نمیزارن برم😢 هرچند بزارنم کسی کمک دستم نیس منم حالم خوب نیس😖

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
دیگ قصد بارداری ندارم ولی اگ پیش اومد تلاش میکنم برم خونه خودم از اول..  تاالان اپاندیسمم عمل ...

سلام...نشنوم حال جیگلم بد باشه ها😔😢

میدونی ک خیلی دوستت دارم

انشاالله زوده زود خوب بشی🤲❤

سلام...نشنوم حال جیگلم بد باشه ها😔😢 میدونی ک خیلی دوستت دارم انشاالله زوده زود خوب بشی🤲❤

سلام قشنگم❤❤❤

عذرات رف زیر تیغ جراحی😢😐😂😂

هوووف نمیدونی چقد خسته شدم😔 پنج روزه درازکشیدماا

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
هیچی از اول تا آخز برا ۲ تا بچه هام خونه خودم بودم

من 8روزه الان خونه بابامم. شوهرم گیر داده بریم خونه. ناحقم نمیگه شوهر خواهرم بلند میشه میاد اونجا منم راحت نیستم اعصابش خورد میشه

سلام قشنگم❤❤❤ عذرات رف زیر تیغ جراحی😢😐😂😂 هوووف نمیدونی چقد خسته شدم😔 پنج روزه درازکشیدماا

مرض...الان وقته شوخیه؟

اعصابم خرد شد نوشتی اذیت داری

الهی بمیرم😭😔

آناناس بخور زخمت زود خوب بشه

مرض...الان وقته شوخیه؟ اعصابم خرد شد نوشتی اذیت داری الهی بمیرم😭😔 آناناس بخور زخمت زود خوب بشه

خدانکنه عزیزم😢❤❤❤

این چ حرفی هه.. 

اره اب اناناس طبیعی خریدم میخورم همش

یکم لاغرشدم بدنم ضعیف شده تحملش کم شده و اینک دیر خوب میشه.. باورکن دهنم سرویس شد سر یه چوس آپاندیس😐😂😂

خدانکنه عزیزم😢❤❤❤ این چ حرفی هه..  اره اب اناناس طبیعی خریدم میخورم همش یکم لاغرشدم بدنم ضع ...

😔😔😔

میدونم خیلی سخته...کاش میتونستم کاری برات 

کنم کمپوت آناناس بخور شنیدم زخم و زود میبنده

الهی بگردم بدنت ضعیف شده

خدا نکشتت

چس اپاندیس چیه دیگهههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅🥰🥰