2777
2789

سلام 

اینارو دیدم 

Vikings
Money heist
Vis a vis
Peakey blinders
Game of thrones .
Riverdale .
Elite
Prison break
Breaking bad .
Lucifer
See .

غیر اینا اگه می‌شناسید معرفی کنید.🌺

کره ای ،ترکی ،ایرانی ،هندی هم نباشه 😶

پیشاپیش ممنون 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر اینارو منم دیدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

Dark البته باب سلیقه خیلیا نیست ولی اگه دوس داری مغزت گوزپیچ شه ببین😂♥️

😶😁مرسی

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
Stranger things ندیدی؟؟☹️

نه هنوز 

اینم میخواستم ببینم ولی بعد وایکینگ و پیکی و اینا فعلا از علمی تخیلی اومدم بیرون 😅

ولی تو لیستم هست 

ببینش حتما  Mind hunter هم تعریفش رو شنیدم ولی ندیدم هنوز

میبینم حتما

این یکیم خلاصشو خوندم جالب به نظر میاد  ،مرسی💖