2821
2789
عنوان

کار بدی کردم ؟

346 بازدید | 15 پست

رفتم دکتر زنان زایمان برام دارو نوشت هزار جا رفتم گفتن نداریم بعد به دکتر زنگ زدم گف ب منشی میگم سراغ بگیره برو بخر بعد یجا رو گفتن رفتم میگم دکتر گفت شما دارین دارو رو بدین برگشته میگه نداریم برو جای دیگ گفتم زنگ زدم گفتین دارم بیا ببر هزارتا التماس کردم اورد داد بعد میگم خب چرا همون اولش میگم اخه نمیدین برگشت دادوهوار راه انداخت اصن نمیدم برو دارو رو بگیرین از دستش نمیفروشم هزارتا حرف و حدیث منم گفتم مگ چی گفتم اینطور برخورد میکنی؟ برگشته میگ داری بد حرف میزنیااا گفتم مگه جی میگم هی هم میگ بگیرین دارو رو ازش منم گقتم نمیدم پول را انداختم جلوش در اومدم قایم کرده بودن دارو نمیدادن برگشت میگ من قرار داد بستم ب کسی اینو نمیدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ب منشی ام گفتم خیلی اذیت کردن سر یک قرص ۴ هزار تومنی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه جانم کار بدی نکردی... چقدر پرسنل دارو خانه بد برخورد کرد..

اره یکجور رفتاز کردن فک کردم گناه منه دوستمم گفت حرفی نداشته برای دفاع الکی دادوهوار راه انداخته

اره یکجور رفتاز کردن فک کردم گناه منه دوستمم گفت حرفی نداشته برای دفاع الکی دادوهوار راه انداخته

عزیزززم..منم تو همچین موقعیتی بودم خیلی ناراحت شدم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
میخواستم به پلیس بگم اما گفتم دردسر درست میشه اعصابم خراب میشه 

نه خانم برا چی دردسر شما برین شکایت کنین پلیسم لازم نیست میان پیگیر میشن جریمه شون میکنن تو دوربین میبینن اینا مسئولن مشتری مداری یکی از قوانین سفت و سختشونه

عزیزززم..منم تو همچین موقعیتی بودم خیلی ناراحت شدم..

میگم حالا نره سراغ دکترم بگه اره مریضت اوند دعوا راه انداخت و اسممو بد کنه پیش دکترم چون دوست دور مامانمه چون منشی زنگ زد گف ب داروخانه گف داری دارو رو مریضمون میخواد مامانمم میگ بره چی بگه مگه حرفی داره بگه دارو رو قایم کردم مریصت گف جرا قایم کردی ؟ 

نه خانم برا چی دردسر شما برین شکایت کنین پلیسم لازم نیست میان پیگیر میشن جریمه شون میکنن تو دوربین م ...

والا یکجور برخورد کرد فک کردم همش تقصیر منه گفتم چرا داری نمیدی  دارو رو بره ی دکترمم چوقولی کنه