2777
2789
عنوان

دلم iphone13promax میخواد 😩

183 بازدید | 25 پست

من حال روحیم داغون بود ؛ دو هفتست قرص مصرف میکنم و خداروشکر خوبم ؛ ب خودم قول دادم حالم خوب شد واس خودم iphone 13 بخرم ؛ اما الان دلم نمیاد 🥴 لازم ب ذکره ک بگم شوهرم همچین پولی نمیده واس گوشی خودم میخوام طلا بفروشم بخرم ؛ چون اصلا طلا دوست ندارم ؛ ولی گوشی واقعا برام مهمه  و روحیمو عوض میکنه ؛ حالا نمیدونم چیکا کنم 😕 الان iphone 7 دارم 🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا اين كارو نكن  من دارم و ميگم نكن و نميرزه عزيزم واقعا كارايي خاصي نداره ارزش نداره طلا ب ...

میدونم خودمم ؛ هیچ کار اضافی نمیتونم با ۱۳ بکنم ؛ ولی خب ۷ تا کی جواب میده ؟ ۵ ساله دارم 

اگر طلا رو بفروشید برای گووووشی واقعا عذرمیخوام اما دیوونه هستین😐

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
میدونم خودمم ؛ هیچ کار اضافی نمیتونم با ۱۳ بکنم ؛ ولی خب ۷ تا کی جواب میده ؟ ۵ ساله دارم 

سامسونگ اس ٢١ چنده؟اگه زير ٢٨ باشه اونو بخر ارزشش زياده

ايفون ١١ و ١٢ هم اوكي هستن

١٣ بد نيستا ولي نه اينكه طلا بفروشي بخاطرش

بخر چون قیمتش بالا میره کلا ایفون مثل طلا سرمایه حساب میشه

😑😑 

مثل طلا؟

هیچ احمقی نمیاد گوشی دست دوم بخره به قیمت نو 

حتی قسم آیه بیاری فقط روشن کردی 

ولی طلا رو هرچقدر هست همون قدر قیمت روز ازت میخرن حتی ممکنه بیشتر از قیمتی که خریدی

یک عدد کنکوری بدبخت :/
سامسونگ اس ٢١ چنده؟اگه زير ٢٨ باشه اونو بخر ارزشش زياده ايفون ١١ و ١٢ هم اوكي هستن ١٣ بد نيستا ولي ...

وای ن سامسونگ اصلا ؛ فقط ۱۳ دوس دارم 🥲 نمیدونم چرا انقد گیر دادم بهش ؛ واقعا رو مخمه ؛ شما چ مدلشو داری ؟