2777
2789
عنوان

خسته شدم😞💔

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 29 پست
من ک دانشگاه تو دلم موند.ناشکر نباشد.پدرت پشتته.دیگه چی میخوای از دنیا

وقتی تلاشاشون بی‌فایدس چچرا ذوق کنم

وقتی معلوم نیس اصن بشه یا نشه وقتی هیچی از درسا نمیفمم شرمندشم  از هرچیزی میزنه واسه من

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     
همونم دیگه ندارم این همه از مهمونیم زدم  از تفریحم زدم فقط خوندم حیف....کاش نمیکردم

درکت میکنم😔😔منم میگم کاش نمیخوندم کاش انقد سرم تو کتاب نبود

کاش دلم به اون نمره‌های 20 خوش نمیشد

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا😭😭😭😭😭 یه عمر عین خر خوندم تیزهوشان قبول شو نمونه قبول شو مدارس سخت گیر ازمون پشت ازمون ...

باز هم شما زود متوجه شدی عزیزم.ما که عمری ازمون رفت و الان خسته تر از اونی که هستیم که دنبال مهارتی بریم.درس که نه برامون جایگاه اجتماعی  شد نه منبع درامد و پیشرفت.

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.
درکت میکنم😔😔منم میگم کاش نمیخوندم کاش انقد سرم تو کتاب نبود کاش دلم به اون نمره‌های 20 خوش نمیشد

امروز پیج یکی از همکلاسیای قدیمیمو پیدا کردم

نویسنده شده

داره کتابش و چاپ میکنه

من چیکار کردم؟هیچی

نمیدونی چه قلمی داشتم و چقدر خوب مینوشتم

بخاطر درس ول کردم نوشتن و...

الان دیگه انگار استعدادش و ندارم و ذوقم از بین رفته....

میفهممت

امروز پیج یکی از همکلاسیای قدیمیمو پیدا کردم نویسنده شده داره کتابش و چاپ میکنه من چیکار کردم؟هیچ ...

چقد مث همیم😶منم میبینم بقیه پیشرفت کردن من هیچی

فک نکنم چیزی باشه😔

من قبلا توشرکت آراد برندینگ کارمیکردم خوب بود ماهی سه تومن توخونه درمیاوردم بدون اینکه از خونه پامو بیرون بزارم ولی یه ده روزی میشه که تعطیل شده میگن که دارن تغییرات انجام میدن اگه اون بازم راه بیفته خیلی خوبه 

باز هم شما زود متوجه شدی عزیزم.ما که عمری ازمون رفت و الان خسته تر از اونی که هستیم که دنبال مهارتی ...

متوجه شدم ولی کاری از دستم بر نمیاد.... این همه هزینه باید برم دانشگاه ازاد رشته ای که دوس ندارم بخونم....

من قبلا توشرکت آراد برندینگ کارمیکردم خوب بود ماهی سه تومن توخونه درمیاوردم بدون اینکه از خونه پامو ...

اره منم میخاستم بیام که اینجوری شد نیومدم

چرا تو رایا مارکتینگ تولید محتوا نمیکنی؟

چجوری؟