سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
واقعا دخترتون نشست؟ چون خواهر من اصصلا نمیشینه هر بار که میریم میگه بریم دفعه بعدی میایم بعد دفعه بع ...
به ذوق جایزه نشست 😄
چیزی که براش جذابه تهیه کنید پنهونی بدید دکترش که از طرف خودش بهش بده
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
اول یه جا بردم گفتن همکاری نمیکنه باید ببری بیمارستان با بیهوشی براش انجام بدن
پرسیدم یه دکتر خوب و با حوصله پیدا کردم بردم
دو جلسه رفت هر دفعه یه جایزه ای گرفت
گهگاهی میگه مامان دندونم این طرفی یک کم درد داره بریم پیش خانم دکتر من خیلی دوستش دادم😄
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
به نظر من حتما ببرش پیش یه دندانپزشک اطفال خوب تا معاینه کنن من دندانپزشکی که دختر خودمو پیشش میبرم بهت معرفی میکنم دکتر هلن جوانمرد خیلی کارشون خوبه من خیلی راضیم خیلی با حوصله و صبور هستن شماره تماسشو میذارم برات 02188699877