2777
2789
عنوان

آدم زرنگ

80 بازدید | 2 پست

به نظرتون ب چ کسی میگن آدم زرنگ؟ نمیدونم چرا میگن دختر خالم زرنگه.. تو مث اون باش... نمیدونم چ اخلاق خوبی داره.. همش اخلاق گند.. مثلا تو مهمونیا میره اتاق خواب.. تو جمع نمیمونه...سلام علیکش مث ادم های معتاد و میمونه.. شل و ول... چون عکاسی میکنه و رانندگی بلده شده ادم زرنگ؟.. واقعا نمیفهمم 

اینکه بی احترامی وقتی تو جمع مهمونا نیست😐 وضعیت منم مثل تو برای من دختر عمه ام😒می دونی هیچ وقت به دنبال تایید پدر و مادرت نباش چون شکست می خوری هر چقدر تلاش کنی که نظر تایید مقابلت رو جلب کنی بیشتر اذیت میشی مسیری رو برو که خودت حس شاد بودن می کنی و به خودت افتهار می کنی حس می کنی چون به اون هدفت رسیدی خیلی زرنگی در نتیجه به خاطر خودت تلاش کن نه حرف دیگران حتی اگه پدر و مادرت باش این از تجربه من منتهی من به هدفم نرسیدم هنوز🥲

اینکه بی احترامی وقتی تو جمع مهمونا نیست😐 وضعیت منم مثل تو برای من دختر عمه ام😒می دونی هیچ وقت به ...

واای عزیزم مرسی از راهنماییت... وقتی ی ادمی مث شما راهنماییم میکنه خیلی خوشحال میشم🌺... 

بله واقعا بی احترامیه و نمیدونم این رفتارهای بدش رو چرانمیگن.. بله حرفاتون کاملا درسته. ادم باید واس خودش تلاش کنه... حتی موفق هم بشه باز دیگران میخوان ی عیبی بگیرن.  ان شاء الله شما هم ب اهداف تون برسین♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.