liligirl مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 492 عنوان لیزر زیربغل 301 بازدید | 13 پست دوستان هرکسی میره برای لیزر زیر بغل،طول مدتش چقده؟ روشن میشه به مرور؟ مو رشد میکنه یا نه 1401/06/22 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلسرخ12 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 33716 جلسه اول رفتم خیلی سوختم خدایی فشارم افتاد از سوزشزیر بغل من تیره نیس والا نمیدونم عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123762 من كل بدن رفتمزير بغل زودتر از بقيه جاها نتيجه گرفت از جلسه ٥ تقريبا همه موها از بين ميره ولي ٨ جلسه كامل بايد برين….زير بغلمم از اول سفيد بود رفع تيرگي رو نميدونم خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
زندگیم_پسرمه عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 282 من ۸جلسه رفتم بله. روشن میشه خیر مو رشد نمیکنه اگه هم رشد کنه خیلی نازک و اینکه بهتره بعد اتمام جلسات هر ۶ماه برا تمدید برید به کرمهای اطرافتون پیله نکنید!! توهم پروانه شدن میگیرن
liligirl مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 492 من كل بدن رفتم زير بغل زودتر از بقيه جاها نتيجه گرفت از جلسه ٥ تقريبا همه موها از بين ميره ولي ٨ جل ... اخه بعضی ها میگن میریم باز در میاد میگم پس فایده رفتنم چیه میخام برم البته اطلاعات ندارم
مامانی_جانا عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 462 بستگی به خودتون داره من کل بدن میرم برای من جلسه پنجم زیر بغل جواب گرفتم هم کمی روشن شد هم اینکه خیلییی دیرتر درمیومد که من از نیستی جانا به عشق تو برون جستم
zaaaahra_78 عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 11434 من ی جلسه رفتم در نیومده فعلا فقط چنتا پرز در اومده در کل زود جواب میگیره
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123762 اخه بعضی ها میگن میریم باز در میاد میگم پس فایده رفتنم چیه میخام برم البته اطلاعات ندارم من ٢ سال پيش رفتم و تا الان موها برگشت نداشته خدارشكر حتي دوران بارداريم و بعد از بارداريم خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
liligirl مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 492 بستگی به خودتون داره من کل بدن میرم برای من جلسه پنجم زیر بغل جواب گرفتم هم کمی روشن شد هم اینکه خیل ... واقعاا پس چرا عده ای میگن بازم در میاد
liligirl مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 492 من ٢ سال پيش رفتم و تا الان موها برگشت نداشته خدارشكر حتي دوران بارداريم و بعد از بارداريم یعنی کل ۸ جلسه رو بزم دیگ مو رشد نمیکنه !؟
مامانی_جانا عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 462 واقعاا پس چرا عده ای میگن بازم در میاد باید جای مطمئن برید و اینکه بستگی به بدن داره من در کل بدنم زیاد مو درنمیاره و اینکه نوع دستگاه برای هر بدنی متفاوته برای همین باید کلینیک های خوب برید که من از نیستی جانا به عشق تو برون جستم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123762 یعنی کل ۸ جلسه رو بزم دیگ مو رشد نمیکنه !؟ براي هركي يجوره ديگه عزيزبراي من نه ديگه رشد نكرد خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤