2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ســــرت را بـالا بـگـیــر . . . !

تــمــامِ زیـبـایـیـت را بـه دنــــیـا نـشــان بـده . . .

تــو یـه دخــتـری . . . !

مـی دانـی ؟! ایــن کـم مـقــامی نـیــسـت . . . !

ایــنـکه بـتـوانـی بـی مـنــت عـــاشــق بـاشـی ،

ایـنـکـه آغـوشـت امـن تـرین مـنـزلگاهِ خـسـتـگی هـایِ یک مـرد می تـواند باشد ،

ایـنـکه چــشمـانــت هــر چـقـدر هــم کـه بـخـواهی نـشـان بـدهی سـنـگی ،

بـاز هــم فــاش می کـنـد مـهـــربـانـیـت را . . .

تــو یـه دخــتـری . . . !  عــاشــق که مـی شــوی . . .  

از خـنده هایـت . . . از نـگاهـت پـیـدا می شود . . . و ایـن مـعـجزه اسـت . . . !

کـه بــرایِ داشـتـنـش مـــــــرد مـی خــواهــد . . . نـه فـقـط نــر !

علایقشونو بفهم درباره علایقشون باهاشون صحبت کن بعد دوست میشید

اونم اتفاقا میخواد بامن دوست بشه ولی یه چیزایی میبینه سرد میشه مثلا اینکه نمیفهمم چی میگه یا حرفی ندارم یا اینکه همش می خندم 

قذم اول اعتماد بنفس و فن بیان و زبان بدنه

نوع ایستادن و نگاه کردن و با صدای بلند سلام واحوال پرسی کردن و به موقع لبخند زدن

موقع حرف زدن تن صدا خیلی مهمه.سعی کن یه حوری حرف بزنی انکار داری با ناز و کلاس گذاشتن صحبت میکنی.آروم و شمرده.شده حتی صبر کن اولش.صاف وایسا

تو محیطای اجتماعی بیشتر باش.بخصوص برو کلاسایی ک در آیندهم بدرد میخوره.هم مهارت برای کار پیدا میکنی هم کلی آدم هست تو کلاس.کلاس زبانم خوبه 

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
خب فرق داشته باشه آدما که ربات نیستن مثل هم باشن

اشکالی نداره علایق مشترک  نداشته باشن؟ بعد من علایقشو پرسیدم بازم دوست نشد فقط اینکه هی میخندم حرفی ندارم یا اینکه نمیفهمم چی میگه سرد میشه

اونم اتفاقا میخواد بامن دوست بشه ولی یه چیزایی میبینه سرد میشه مثلا اینکه نمیفهمم چی میگه یا حرفی ند ...

اگه نمی دونی درباره چی حرف بزنی بهترین گزینه حرف زدن درباره کتاب یا فیلمه که جفتتون خوندید یا دیدید میتونین درباره کاراکتر ها حرف بزنین بحث طولانی میشه یا درباره چیزی که پوشیدید خیلی راحت میشه بحث رو باز کرد اگه سرد شد یک چیزه بامزه بگو یا یه خاطره کوتاه اصلا طولانی نباشه تعریف کن از بچگی اینا که خنده دار باشه حرف اولو اعتماد بنفس میزنه خودتو نباز یهو نگو چقدر حرف میزنم البته بلند نگو تو ذهنت میتونی بگی خیلی شد آروم تر بشی اما اعتماد به نفس داشته باش کمک میکنه 

که من از نیستی جانا     به عشق تو برون جستم
اشکالی نداره علایق مشترک  نداشته باشن؟ بعد من علایقشو پرسیدم بازم دوست نشد فقط اینکه هی میخندم ...

یعنی هیچ چیز مشترکی بینتون نیست حتی چیز های خیلی پیش پا افتاده مثل طعم بستنی انتخاب غذا اینجور چیز ها 

که من از نیستی جانا     به عشق تو برون جستم