2777
2789
عنوان

اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 30 پست
اخه این چه اسمیه گذاشتی برای تاپیکت بچست دیگه  بچه های اوتیسمی اکولاریای شدید دارن یعنی حرف ...

ونت ورث میلر رو میشناسی بازیگر نقش اسکافیلد؟ اون اتیسم داره اگه فیلم هاشو ببینی با آدمای عادی فرقی نداره چون اتیسم خفیف داره🙂 هر بچه اتیسمی اکولاریای شدید نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ونت ورث میلر رو میشناسی بازیگر نقش اسکافیلد؟ اون اتیسم داره اگه فیلم هاشو ببینی با آدمای عادی فرقی ن ...

من نگفتم هر بچه 

گفتم از علایم خیای خیلی مهمشه

در نهایت باید ببره روانشناس

اما همینطوری الکی بگیم اوتیسم خیای بده 

کلمه میگ مامان بابا هاپو حموم اب نون واین چیزا

اگه معنا داره پس اتیسیم نیست فقط کارتون و تلویزیون و گوشی براش نزار پسر من پنج سالشه بخاطر کارتون و تلویزیون زیاد تمام رفتارهاش شبیه بچه های اتیسیم شد ولی بازخداراشکر اتیسیم واقعی نبود 

راستی پسرت واکنش به اسمش داره؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
چ علائمی داشت ؟بهتر شده الان؟

تا سه سال ونیم به اسمش واکنش نداشت یکسرررر درحال دویرن بودن کلمه معنا دار نمیگفت ارتباط چشمی نداشت 

سه سال و شش ماهگی دکتر بردم داروداد خداراشکر که خیلی بهترشد الان نزدیک پنج سالشه جمله میگه ارتباط چشمیش خوبه دستورپزیری داره و واکنش به اسم داره 

اما هنوز خوب حرف نمیزنه 

گفتار درمان بردام گفتم بچت دیجیتاله چون زیاد تی وی دیه و بنظرم درست گرفتن

تا سه سال ونیم به اسمش واکنش نداشت یکسرررر درحال دویرن بودن کلمه معنا دار نمیگفت ارتباط چشمی نداشت&n ...

من پسرم کلمه میگ فقط گاهی تو خونه خیلی راه میره و جیغ میزنه همه چیزو هم ردیفی میچینه سکته کردم

من پسرم کلمه میگ فقط گاهی تو خونه خیلی راه میره و جیغ میزنه همه چیزو هم ردیفی میچینه سکته کردم

با ماشیناش طبیعی بازی میکنه؟

اگه معنا داره پس اتیسیم نیست فقط کارتون و تلویزیون و گوشی براش نزار پسر من پنج سالشه بخاطر کارتون و ...

یعنی چی؟؟؟

کارتون چجور باعث اتیسم میشه؟؟؟

بچه من خیلی نگا میکنه

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
یعنی چی؟؟؟ کارتون چجور باعث اتیسم میشه؟؟؟ بچه من خیلی نگا میکنه

بچه در دنیای کارتون فرو میره رفتارهاش شبیه اتیسیم میشه بهش میگن بی بی دیجیتال زیاد نزار بچت کارتون ببینه 

اره واکنش داره ولی کلمه هم کم میگ ۲۱ ماهه حدودا۳۰تاکلمه

پس خوبه خداراشکرمشکلی نیست  نترس ولی خب پیگیر باش که خیالت راحت بشه