من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!
میگم قد ۱۴۶ خیلیییی افتضاحه نه؟ چطوری تا همیشه وزنمم باهاش ثابت نگه دارم که چاق جلوه ندم؟ آخه چون خیلی کوتاه وزن زیاد نشون میده
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!
من ۱۷۰ام و ۵۱😂خوبی👍 ولی عرض شونه و پهلوم هم اندازس مث مداد نیستم😄
وای خیلی رو فرمی ماشالله 🥺😍💖من دانشگاه که میرفتم پنجاه سه بودم البته باشگاه هم میرفتم ولی وقتی ازدواج کردم خیلی وزن اضافه کردم با اینکه بچه دار هم نشدم.... 🥺
عزیزم چ کوشولویی شما🥺🥺🥺🥺خیلی هم گوگولی و عالی فقد وزنتو اندازه نگه دار🥺🥺🥺زمستونا خودی بپوشش خ ...
مرسییی عزیزم ❤️ اتفاقا بقیه همیشه مسخرم میکردن بد برخورد میکردن... آره برا همین خیلیم سختمه دیگه ،،که ثابت نگهش دارم
مرسییی عزیزم ❤️ اتفاقا بقیه همیشه مسخرم میکردن بد برخورد میکردن... آره برا همین خیلیم سختمه دیگه ،،ک ...
عزیزمی شما بقیه بی فرهنگ هستن و همه چیز رو تو این چیزا میدونین وگرنه شما خیلی هم کیوت و بغلی و نااازی صورتتو تپل کنی اندام خوب موی بلند عشقههههه🥺🥺🥺میشی پرنسس کوشولووو😍😍🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺