2777
2789

دقیقا چه عوارضی 

اشنای ما کرونای طولانی مدت داشت بیمارستان بستری شد خون بهش تزریق کردن خوب شد

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دقیقا چه عوارضی  اشنای ما کرونای طولانی مدت داشت بیمارستان بستری شد خون بهش تزریق کردن خوب شد

حالت گیجی و خواب آلودگی و تپش قلب

آزمایش هم دادم کم خون نبودم دکتر گوش هم رفتم گوشام سالمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عوارض فامیل شما چی بود دقیقا؟

تنگی نفس شدید 

بدون اکسیژن نمیتونستن نفس بکشن دائم دستگاه اکسیژن بهشون وصل بود

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
حالت گیجی و خواب آلودگی و تپش قلب آزمایش هم دادم کم خون نبودم دکتر گوش هم رفتم گوشام سالمه

ان شاءالله خوب بشین بالاخره درمانی که الان براتون پیشنهاد کردن اینه 

امتحانش کنید به امید خدا نتیجه میگیرید

ان شاءالله خوب بشین بالاخره درمانی که الان براتون پیشنهاد کردن اینه  امتحانش کنید به امید خدا ...

به من پیشنهاد نکردن در واقع به من میگن درمانی فعلا وجود نداره اینم از توی گوگل دیدم