2777
2789
عنوان

بیاید یه چیز چندش😑🤢

2038 بازدید | 17 پست

تازه مسافرت بندر عباس بودیم، کلی صدفای خوشگل جمع کردم تو ساحل 

یه صدف بزرگم پیدا کردم که از ساحل دور بود زیر شن ها بود درسته بود دوطرفش به هم چسبیده بود منم برداشتمش 

حالا اومدیم خونه خواهرم گفت بیا بازش کنیم ببینیم توش مرواریده یا نه

به یه زحمتی بازش کردیم چون سفت بود خیلی 

توش گوشتی بود و یه عالمه اب توش در اومد 

حدس بزنین توش چی دیدم😑😑😑😑

یه چیزی مث حالت جنین خرچنگ بود تکون میخورد دست و پاهاش تکون میداد خیلی حالم بد شد 

اخه چجوری ممکنه خرچنگ تو صدفه درسته؟ 

یجورایی عذاب وجدانم گرفتم اخه من ستاره دریایی هم دیدم اونجا چون زنده بودن دلم نیومد بردارم خشکش کنم اخه خیلیا اینکارو میکنن 

کسی هس بدونه چرا؟؟چجوری ممکنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساحل های استان بوشهر هم از این صدفا هست ولی من بازشون نکردم 😅 هیچ وقت

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻

اصلا صدف نباید بردارین ببرین خونه یه سری موجودات آبزی وقتی رشد میکنن صدفشون براشون تنگ میشه میندازنش تو ساحل بعد دنبال صدف بزرگتر می‌گردن که برن توش، شما با جمع کردن صدفها باعث میشین اونا از بین برن و نابود بشن و به محیط زیست لطمه میزنین

اصلا صدف نباید بردارین ببرین خونه یه سری موجودات آبزی وقتی رشد میکنن صدفشون براشون تنگ میشه میندازنش ...

اتفاقا حواسم بود صدف های حلزون مانند رو برمیداشتم نگاه میکردم ببینم چیزی توش نباشه بعد برمیداشتم 

این یکی بزرگ و درسته بود کنجکاو شدم برش داشتم

اتفاقا حواسم بود صدف های حلزون مانند رو برمیداشتم نگاه میکردم ببینم چیزی توش نباشه بعد برمیداشتم&nbs ...

خب همونارو میگم کلا صدف ها باید تو ساحل باشن برای اون موجودات، خیلیا اشتباه میکنن جمع میکنن میبرن یا یه سریا کارای تزئینی باهاش درست میکنن خیلی بده

خب همونارو میگم کلا صدف ها باید تو ساحل باشن برای اون موجودات، خیلیا اشتباه میکنن جمع میکنن میبرن یا ...

من ستاره هایی که تو خشکی اومده بودن و داشتن میمردن بردم تو دریا ولشون کردم اصلا نمیدونستم تو صدف در بسته درسته جنین خرچنگ باشه