2777
2789
عنوان

ی کلاه گیس خریدم

856 بازدید | 20 پست

ی کلاه گیس سفارش دادم هنوز نیومده ۳ و نیم خدا کنه بهم بیاد استرس دارم نیاد چ غلطی بکنم اوردم موهامو کچل کردم چون تخم شپش افتاده بود تو روستا تو سرم ۳ و نیمم ضرر کردم هر کاری کردم نرفتن دیونه شدم کچل کردم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب انلاین سفارش نمیدادی  انشالله که خوبه

نتونستم خودم برم شوهرم نذاشت بخرم یواشکی خریدم بفهمه بهش میگم ۵۰۰ خریدم اعصبانی نشه خوب چیکار کنم کچل میموندم اون میگف همین جوری بمون مسخره 

وااااااا شپش که درمان داره 

شآمپو شو زدم قطره زدم اثر نکرد منم اوردم کچل کردم ترسیدم چندشم شد نتونستم دیگه طاقت بیارم گفتم از این مو دیگه برا من مو نمیشه فعلا تخمش بود شپش نشده بودن انگار 

خوشگله.از جای معتبر خرید کرده باشی میرسه اونا اعتبار خودشون رو خراب نمیکنن .مبارک باشه .رسید دستت راضی بودی به منم خبر بده بگیرم ولی خیلی گرونه ..قیمت کمتر نداشتن من فقط برای مواقعه بیرون ک برم میخوام .بعد راحت به سر گیر میان ؟

خدایا شکرت🙏
حالا چرا اینقد بلند سفارش دادی 

نه ب طرف گفتم از این کمی کوتاه تر باشه زیاد بلند نباشه طرف اشناس خدا میدونه دیگه بهم بیاد یا نه 

شآمپو شو زدم قطره زدم اثر نکرد منم اوردم کچل کردم ترسیدم چندشم شد نتونستم دیگه طاقت بیارم گفتم از ای ...

خیلی حساسی 

حشره کش باید میزدی تو موهات بعد با شامپو شپش میکشتی ما اطرافمون هرکی شپش گرفت همینکارو کرد شپشا کامل رفتن موهاشم نریخت

خوشگله.از جای معتبر خرید کرده باشی میرسه اونا اعتبار خودشون رو خراب نمیکنن .مبارک باشه .رسید دستت را ...

نه عزیزم من ی یکی گفتم لوازم آرایشی میفروشه آشناس اون برام بیاره اینترنتی ترسیدم سفارش بدم راستش بزار بیاره ببینم چطوره دیشب یکی داد بد شد غیر طبیعی بود گفتم یکی بهترشو بیاره مثل کلاه می‌کن تو سر ی بند داره میبندی محکم میشه من کلا کچلم راحت میاد برا من اونایی ک مو دارن باید از اون جوراب سر ها بپوشن مخصوص اوناس انگار 

خیلی حساسی  حشره کش باید میزدی تو موهات بعد با شامپو شپش میکشتی ما اطرافمون هرکی شپش گرفت همین ...

اره آنقدر گریه کردم بعد ک زدم موهامو آروم شدم اصلا اون و ندونستم والا ب ذهنمون نرسید اون شونه ها الکی آن خیلی شونه کردیم دریغ از ی تخم بیاد بیرون