2789
عنوان

کاربر ژیان

693 بازدید | 77 پست

خانما یه خانم به اسم ژیان داره میگه حس ششمیه و دیروز تازه عضو شده به همه خصوصی پیام میده و از حساش میگه مثلا و در اخر قرار بیرو میزاره که همو ببینن تو یکی از تاپیکاش گفته ۱۶ سالشه  تو یکی دیگه گفته کلاس دهمه و جالبه به همه حس خوب دارع ماشین خوب خونه بزرگتر همسر ایده ال بچه و غیره امروز اومدم میگم بهت نمیشع اعتماد کرد میگه با اکانت ابجیم اومدم و پرستار مامایی ام و نمیدونم یبار میگه دانشجوام

شما برید تاپیکاشو بخونید ببینید باورتون میشه یانع

اگه موافقید حذفش کنیم بنظر من این ادم واسه نی نی سایت خطرناکه شاید یکی از رو سادگیش رفت و با این قرار گذاشت و مرد بود یا سارق بود یا هرچی

بنظر من که از باورمون داره سو استفاده میکنه

امیدوارم اشتباه نکرده باشم در موردش که خدا منو ببخشه ولی من برداشتم این بود چون واقعا خطرناکه😢

خدا        

تو از کجا فهمیدی به همه پیام خصوصی داده؟

تو خودت خطرناک تری که😐😁

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بمن پیام داد اخه به بقیم میگه بیا خصوصی😐

آها

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
فک کنم هم دستن 😎 دوتاشونو باهم بندازیم بیرون؟

آرهه😎😆

ادم میمونه واقعا

راجب امضات.. خوشمزه ترین پرنده دنیا زرشک پلو با مرغه؟؟😐

مگه زرشک پلو با مرغ پرندس؟؟ من دارم کم کم ازت میترسم😐😂

راجب امضات.. خوشمزه ترین پرنده دنیا زرشک پلو با مرغه؟؟😐 مگه زرشک پلو با مرغ پرندس؟؟ من دارم کم کم ...

گفتم مرغ خوشمزه ترین پرنده دنیا لطفا دقت کن و دیگه نترس😕

خدا        
خودت درخواست دوستی دادی تهمت نزن یه همین امام حسین من این ادم نیستم 😔

شما نگفتی بیا خصوصی؟ اصن من قبل اینکه باهات حرف بزنم درخواست دادم اخرشم که گفتی بیا ببینیم همو😐

خدا        
گفتم مرغ خوشمزه ترین پرنده دنیا لطفا دقت کن و دیگه نترس😕

عه آره.. ۳ باز خوندم مرغ و ندیدمم😂🤣🤣🤣