2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فک کنم فردا بیاد

نه الان تو سایت نوشته قسمت نتایج میتونین ببینین،ولی اون قسمت باز نمیکنه ،گفتم‌شاید‌ دوباره هنگه خواستم ببینم پیامک برای کسی ارسال شده یا نه

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍

متاسفانه منم تصمیم میگیرم پس اندازنمیرسه مثلاامروزتصمیم گرفتم خرج نکنم ۲۰۰پول ۱۲کیلو شیروسرشیروکره شد ۶۰تومن بنزین ۲۵تومن آمپول وهزینه تزریقش .۴۹تومنم خوراکی فرداصبح بچه ها و۷نون اینم یکروزکه تصمیم داشتم اصلاخرج نکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

متاسفانه منم تصمیم میگیرم پس اندازنمیرسه مثلاامروزتصمیم گرفتم خرج نکنم ۲۰۰پول ۱۲کیلو شیروسرشیروکره ش ...

دقیقا مث ما😢پونزدهم ۱۳ تومن چک داریم و دوماهه نتونستیم پول چک و بزاریم کنار

دقیقا مث ما😢پونزدهم ۱۳ تومن چک داریم و دوماهه نتونستیم پول چک و بزاریم کنار

نمیتونی ازپس اندازقبلی یاکسی بگیری؟؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیتونی ازپس اندازقبلی یاکسی بگیری؟؟ 

پس انداز نقدی هیچوقت نمیتونم نگه. دارم یه اتفاقی میوفته خرج میشه برای همین کل پس اندازمون طلاس ،قرعه هامم هیچکدوم درنیومده از هر کدوم بیشتر از یه سال در اومده😭😭این پنجشنبه ۷ تومن قرعه داریم کاش دربیاد