2777
2789
عنوان

حلقه هولاهوپ

130 بازدید | 8 پست

تاثیر داره بر آب شدن شکم وپهلو؟

کسی نتیجه گرفته؟ هرروز چند دقیقه 

یه خانمی میگفت بدتر سفت میکنه پهلو رو آب نمیشه درسته این؟ 

من وزنم نرمال فقط شکم و پهلو دارم 

و پایین تنم لاغره چیکارکنم؟

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸

منم میخواستم تهیه کنم ولی تو یه پیج اینستا از یه مربی ورزش شنیدم گویا احتمال صدمه به ستون فقرات و کمردرد وجود داره

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دارم دوسال پیش کمر درد شدید گرفتم رفتم دکتر گفت مهره هات فاصله افتاده رفتم پیش شکسته بند برام درستش کرد 

دیگه میترسم بزنم چون درد بدی داشتم 

دلمم میخاد بزنم ب نظرم نتیجه میده

ی کوچولو شکم دارم فقط 😂

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
من دارم دوسال پیش کمر درد شدید گرفتم رفتم دکتر گفت مهره هات فاصله افتاده رفتم پیش شکسته بند برام درس ...

اهامن بچه بودم ۱۰ سال اینا روزی ۱ ساعت میزدم به عنوان بازی ولی خب خداروشکر این اتفاق نیوفتاد

اهامن بچه بودم ۱۰ سال اینا روزی ۱ ساعت میزدم به عنوان بازی ولی خب خداروشکر این اتفاق نیوفتاد

شانسیه 😂

از من سنگین کبودم میکرد ولی خوب بود ک متاسفانه کمردرد گرفتم نزدم دیگه گوشه اتاقم هرروزم نگاش میکنم 😭😂😪

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
شانسیه 😂 از من سنگین کبودم میکرد ولی خوب بود ک متاسفانه کمردرد گرفتم نزدم دیگه گوشه اتاقم هرروزم ن ...

👍😂