2777
2789
عنوان

مشاوره

71 بازدید | 6 پست

سلام ،نمیدونم از کجا شروع کنم ،من از ۲۰ سالگی ازدواج کردم که با انتخاب خودم بود،۴سال نامزد بودیم و ۲ ساله که عروسی کردیم ،شوهرم دوران دوستی خیلی با الانش اخلاقن فرق داشت ادم خوبیه‌ها کار کنه اهل دود نیست، ولی خیلی ب من توجه نمیکنه بیشتر توی گوشیش مشغول حرف زدن با دوستاش یا دیدن فیلمه. تا از سرکار میاد کارش همینه کلا بیرونم میریم سرش تو گوشیشه اهل خیانتم نیست،ولی اینکه به من توجه نمیکنه یا وقتی باهاش حرف میزنم عکس العملی نشون نمی ده اذیتم میکنه ،فقط وقتی رابطه میخواد حواسش ب منه. من همیشه از وقتی عروسی کردیم یه حس کمبود محبت کمبود توجه توی خودم حس کردم همیشه .گاهیم زور میگه و داد میزنه و غرغرو. حالا اینا به کنار مسئله اصلی اینه که من بخاطر اون کمبودا وقتی توی فضای مجازی یه جنس مخالف شروع میکنه باهام به حرف زدن و سوال پرسیدن و معاشرت چون حرف برای گفتن زیاد دارم و دلم میخواد یکی باشه که حرفامو جواب بده جوابشونا میدم و صحبت میکنم باهاشون ، درضمن هزاران بار ب همسرم گفتم باهام حرف بزن توی گوشی نباش بیا وقت بگذرونیم باهم حتی وقتی فیلم میزارم ببینیم میره سر ب گوشیش میزنه وسطاش .من چیکار کنم واقعا حس خیلی بدی دارم از طرفی این کمبود توجه ها داره کلافم میکنه از طرفی اینکه با اقایون صحبت های عادی میکنم بصورت پیام و حس میکنم خیانته روی مخمه ،کسی اگر راه حلی داره تروخدا بگه 

گلم

اصلا کارخودت توجیه نداره پس توجیهش نکن چون کمبودی نداری بخوایی برای حرف زدن باکسی له له بزنی

یه چیزم بگم اینقدرفضای خونت خودت جداب وشادکن شوهره اروم اروم گوشی روکناربزاره

زندگیت خوبه باسیاست خوبترش کن

گلم اصلا کارخودت توجیه نداره پس توجیهش نکن چون کمبودی نداری بخوایی برای حرف زدن باکسی له له بزنی ی ...

اخه من خیلی میرم طرفش و سعی میکنم حواسش رو از گوشیش پرت کنم ولی بی فایدس ،وقتی باهام حرف نمیزنه هیچوقت سوالامو درست جواب نمیده چیکار کنم ادم توی زندگیش نیاز به هم صحبت نداره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من خیلی میرم طرفش و سعی میکنم حواسش رو از گوشیش پرت کنم ولی بی فایدس ،وقتی باهام حرف نمیزنه هیچو ...

اشتباه همینه میری سمتش بایدبیادسمتت

اونوقت گوشی رورهامیکنه

اشتباه همینه میری سمتش بایدبیادسمتت اونوقت گوشی رورهامیکنه

خودش میگفت تو بیا طرفم ، همیشم این نیستا از وقتی دیدم توجه‌ش کم شده محلش نمیزارم دیگه میگم ببینم تا کی نمیاد ،بعد یچی الکی ازش میپرسم اونقدر غرق حرف زدن با دوستاشه که سوالمو نمیشنوه 

خودش میگفت تو بیا طرفم ، همیشم این نیستا از وقتی دیدم توجه‌ش کم شده محلش نمیزارم دیگه میگم ببینم تا ...

منظورمن بی محلی نیست

اصلابی محلی نکن

توکاربرای خودت جورکن سرت گرم بشه بدونه سرت شلوغه

اول ببین همسرت به چی علاقه نشون میده

غذا

رابطه

تفریح

کوه

باغ

چی

همونوهدف قراربره

پایه اش بشو

فوتبالیه بشین بادوق ببین

عاشق ماشینه بشین باذوق ازیه سری ماشین اطلاعات بده و....

خلاصه قلقشوپیداکن