2789
عنوان

مادرشوهر

472 بازدید | 25 پست

سلام من دیروززایمان طبیعی داشتم وامروزظهراومدم خونه ومادرشوهرمم اومده بود خونمون وگفت میخام برم خونه اون یکی پسرش و کمک کنه که تغیر منزل دادند و وسایل رابچینند. 

شوهرم بردش وقتی اومد گفت مادرم بدش اومده چرا تعارف نکردی برای ناهاربمونه .بخدا من مامانم این یه شب که بیمارستان بودیم فرستادم خونشون تایکم بره استراحت کنه و بیاد. من نمیدونم چرا دست بردار نیست از زن تازه زائو هم توقع داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا من بودم ناراحت میشدم که چرا نموند یکم کمک کنه😐

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

قدم نورسیده مبارک

میشه برای اینکه لاغر بشم سه تا صلوات بفرستین😘وزن اولیه=83.  . هدف اول=78🔓🔑 خدایا شکرت هدف اولمو دیدم۲۴مهر ماه 🤩🤩😍 بریم برای هدف بعدی 💪💪 هدف دوم۷۴🔑🔓خدای مهربونم شکرت هدف دومم دیدم۱۰ابان ماه 🙏🙏😘پیش به سوی هدف سوم 💪💪هدف سوم70🔓🔑۲۳آذر ✨خدای بزرگ و مهربونم شکرت بریم به سمت دهه شصت 😅😍 هدف چهار 66🔓🔑خدایا خیلی ممنونم ازت 15بهمن ماه بریم به سمت هدف بعدی👈.  هدف پنجم62🔒. هدف ششم58🔒.  خدای مهربانم کمکم می‌کنه مطمعنم ،چون من عشق خدا هستم خودش بهم گفته که عاشقمه ❤️❤️

قدم نو رسیده مبارک

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

ولش کن فک اون مادرشوهرت بجات زایمان کرده ک انقد حساس و پرتوقع شده.. 😐🤦‍♀️🤣🤣🤣 توقع از زایمان کرده؟؟؟ الله اکبر

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

تو به شوهرت هیچی نگفتی ؟نگفتی عوض اینکه بگه این زن زائو نباید از جاش پاشه پاشم براشون ناهار بزارم جمع و‌حور کنم مادرشم نیسن رفت به اونیکی عروسش کمک کنه اونکه احتیاج به کمک نداشت اسم خودشم گزاشته مادربزرگ 

ب درک ک بدش آمده والا ☹

یکی حالش خوب نی بهش میگن مگه زائیدی!

حالا شما واقعا زائیدی 

چ پر توقع اه اه😐😏

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

چه توقع بی جایی واقعا که  ول کن  بابا به کوچولوت فکر کن قدم نو رسیدت مبارک عزیزم 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

اینجاس که باید بخیه هارو نشون شوهر میدادی،میگفتی من جر خوردم،ننت که جر نخورده یه چیزی درست میکرد باهم میخوردیم.

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید