2777
2789
عنوان

یه دیقه بیا

158 بازدید | 5 پست
یه‌سری نکته هست که میخوام بهت یادآوری کنم:

هر روز قرص ویتامین بخور، پوست لبتو نَکَن، حداقل روزی دو بار موهاتو شونه بزن، به پوستت برس، لباسای تمیز بپوش و هر روز عطر بزن، ورزش کن، کتابای درست‌حسابی بخون، فیلم خوب ببین، آهنگایی که حالتو بد میکنن گوش نده، سعی کن هر روز دوش بگیری، از آدمایی که بهت می‌خندن یا حالتو به هر دليلی بد میکنن دوری کن، آدمای سمی، دروغگو، دورو و آدمایی که چارچوب‌ و خط قرمز ندارن رو بذار کنار، گذشته و آدماشو رها کن، هدفاتو بنویس، به خودت انرژی مثبت بده و منفی فکر نکن، اعتماد به نفس داشته باش، تو کافی هستی!
دنیا تنها زمانی بهت اهمیت می‌ده که ببینه خودت واسه خودت مهمی🥥🍩🤎

احسنت 

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

وااای مرسی بابت حرفای قشنگن ایشالا هرچی حال قشنگ برا تو شه♡

من جدیدا خیلییی دارم به خودم میرسم واقعا تو روحیه ادم خیلی تاثیر داره

شاید حذف ادمای سمی اولش سخت باشه ولی بعدش همراه با شادیه

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"