2777
2789
عنوان

خارم خفیف شدهههههه😭😭

292 بازدید | 7 پست

اقااااا کنکوریم و رشته تجربی اما فیزیک و ریاضیم افتضاحه فیلم میبینم درسنامه و.... بازم نمیتونم تست بزنمممم 

یه راهی بگید به مشاورمم میگم بعضی از درسارو حذف کنم میگه نه خب چه گوهی بخورم پس😭💔

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
الکی حرص نخور تو میتونی

نمیشههه تست زیست میزنم از ۲٠تا۴تا غلطه ولی ریاضی از ۱٠تا۸تاش غلطه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین 

نیازی نیست همون بار اول همه چیو متوجه شی

اصلا هر  تستی که میزنی سریع برو جوابش رو بخون

نگو چرا همه رو غلط میزنم

بعد دوباره درسنامه بخون

دوباره برو سر همون تستا

فقط نیاز به استمرار داره و کم نیاوردن خودت

خود منم امسال کنکور دادم رتبمم خوب نشد چون اواخر نخوندم احتمالا امسال دوباره کنکور بدم یازدهم و د ...

منم شرایط کلاس رفتن ندارم 😔

خودم باید همه رو بخونم...😭

سلام تست زیاد بزن اونقدر بزن که مطالبی که اشتباه میزنی برات جابیافته که جوابش چیه . تمرین کن و وقتی ...

دلم میخواد گریه کنم لعنتی نمیشههه😭💔💔

پس انگیزه نداری  نگو نمیشه چون خودش نصف خستت میکنه همبن الان همت کن بلند شو برو چیزی که فکر می ...

بنظر شما من که تو اینا ضعیفم بهتر نیس بعضی درسارو حذف کنم و وقتمو رو درسای مهم تر بزارم؟

صد در صد اول از درسای که فکر میکنی مهمن بخون لابه لاش چند تا آسون بزار که لذت بخش بشه ولی اینم بهت ب ...

مشاورم هی میگه نههه همه رو بخون نمیفهمه میگم نمیتونم🤦🏻‍♀️کلا پشیمون شدم از مشاور گرفتن

مرسی 🤍تقریبا