2777
2789
عنوان

خارم خفیف شدهههههه😭😭

292 بازدید | 7 پست

اقااااا کنکوریم و رشته تجربی اما فیزیک و ریاضیم افتضاحه فیلم میبینم درسنامه و.... بازم نمیتونم تست بزنمممم 

یه راهی بگید به مشاورمم میگم بعضی از درسارو حذف کنم میگه نه خب چه گوهی بخورم پس😭💔

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
الکی حرص نخور تو میتونی

نمیشههه تست زیست میزنم از ۲٠تا۴تا غلطه ولی ریاضی از ۱٠تا۸تاش غلطه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین 

نیازی نیست همون بار اول همه چیو متوجه شی

اصلا هر  تستی که میزنی سریع برو جوابش رو بخون

نگو چرا همه رو غلط میزنم

بعد دوباره درسنامه بخون

دوباره برو سر همون تستا

فقط نیاز به استمرار داره و کم نیاوردن خودت

خود منم امسال کنکور دادم رتبمم خوب نشد چون اواخر نخوندم احتمالا امسال دوباره کنکور بدم یازدهم و د ...

منم شرایط کلاس رفتن ندارم 😔

خودم باید همه رو بخونم...😭

سلام تست زیاد بزن اونقدر بزن که مطالبی که اشتباه میزنی برات جابیافته که جوابش چیه . تمرین کن و وقتی ...

دلم میخواد گریه کنم لعنتی نمیشههه😭💔💔

پس انگیزه نداری  نگو نمیشه چون خودش نصف خستت میکنه همبن الان همت کن بلند شو برو چیزی که فکر می ...

بنظر شما من که تو اینا ضعیفم بهتر نیس بعضی درسارو حذف کنم و وقتمو رو درسای مهم تر بزارم؟

صد در صد اول از درسای که فکر میکنی مهمن بخون لابه لاش چند تا آسون بزار که لذت بخش بشه ولی اینم بهت ب ...

مشاورم هی میگه نههه همه رو بخون نمیفهمه میگم نمیتونم🤦🏻‍♀️کلا پشیمون شدم از مشاور گرفتن

مرسی 🤍تقریبا