2777
2789

اسی پول خیلی مهمه ولی کافی نیست اگه یکی اومد که خونه داشت بقیه چیزا رو نداشت چی همه جوانب رو ببین

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درامد داداشه کمه  اینطوریه ک هربار بیرون میریم ما حساب میکنیم زنداداششم فک کردع این تاکسیع هر ...

بگو دیگه چی . بعد کم باشه شما کم کنید ولی این پر رو بازی هاچیه ؟من میگم رو ندید خیلیا رو میشناسم انقدر همه کار کردن واسه زنداداشاخر ر

زنداداشه مهریه اش رو گذاشت اجرا و مجبور شدن خونه پدری رو مفت بفروشن پولشو بدن بعدشم همه رو خورد روز از نو روزی از نو . تا یه حدودی کمک کنید ولی اینطوری نه اونا یه خانواده ان باید مستقل باشن 

درامد داداشه کمه  اینطوریه ک هربار بیرون میریم ما حساب میکنیم زنداداششم فک کردع این تاکسیع هر ...

عجباااا، به نظرم تو این موضوع دقیق باهاش صحبت کن و نظرتو بگو، بگو که فقط درقبال پدرش وظیفه داره نه داداشش!! 😑😑خب بره بیشتر کار کنه،،، منم یه برادر شوهر اینجوری دا م خیلی رو مخه... خیلیم پررو هستن زن و بچه هاش

بهشت اجباری
بگو دیگه چی . بعد کم باشه شما کم کنید ولی این پر رو بازی هاچیه ؟من میگم رو ندید خیلیا رو میشناسم انق ...

عادت کرده فقط خرج اینا کنه..هرهفته ناهارو شام دعوتشون کنه ..کادوها میلیونی برا بچشون بخره

حسابی باید مدیریت کنم این قضیه رو حس خوبیم ب زن داداشه ندارم

عجباااا، به نظرم تو این موضوع دقیق باهاش صحبت کن و نظرتو بگو، بگو که فقط درقبال پدرش وظیفه داره نه د ...

خیلییی پروان.هنو وارد خانوادشون نشدم کلی حرص میخورم سر اینا وای ب حال بعد

راجب زنداداشش چطوری بگم ک ناراحت نشه؟

با تجربه ها. من جا تو بودم  رشه میگفتم که چون برادرش ازدواج کرده باید مستقل باشه کمکش کن اما کمکم حد و حدود داده باید بالاخره رو پای خودشون بایستن همیشه که تو نیستی . بعدشم ما بعد از ازدواج مستقل گیشم و هزینه های خودمون رو داریم . 

عادت کرده فقط خرج اینا کنه..هرهفته ناهارو شام دعوتشون کنه ..کادوها میلیونی برا بچشون بخره حسابی بای ...

افرین از همین الان که زنش نشدی شروع کن براش توصیح بده منطقیه چرا ناراحت بشه ؟