2777
2789
ببین به اینم فکر کن کسی که خرج خانوادش رو میده قطعا یه جاهایی تو زندگی خودش با همسرش به مشکل میخوره& ...

مادرش ک فوت کرد پدرش تنهاس 

من مشکلی ندارم با این قضیه انشاالله ک دعای پدر مادرش پشتش باشه بتونیم خونه بخریم

ولی زنداداشش خیلیییی سو استفاده میکنه و ازش پول میکنه از اینننن بدم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول خوده خوشبختی نیست ولی پل خوشبختیه

من بجای عروسی رفتم سفر چون میخواستم خونه داشته باشم و راضیم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
مادرش ک فوت کرد پدرش تنهاس  من مشکلی ندارم با این قضیه انشاالله ک دعای پدر مادرش پشتش باشه بتو ...

اینو مدیریت کن حتما. پدرش که وظیفه اش به هرحال اونم چند صباحی مهمون این دنیاست به قول شما بلکه به دعای پدرش خدا بهش برکت بده. ولی زن داشش چی میگه این وسط از اول باهاش اتمام حجت کن همیشه که دونفر نیستید خودتون بعد ازدواج کلی هزینه خواهید داشت

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
مادرش ک فوت کرد پدرش تنهاس  من مشکلی ندارم با این قضیه انشاالله ک دعای پدر مادرش پشتش باشه بتو ...

بهش بگو و نذار یعنی چی شوهر نداره ؟ شوهرت برای چی میده. در ضمن یه فردی رو‌میشناسم اینطوری بود و یه کاری رو شروع کرد الان پولش از پارو میره بالا😁ولی شرایطت رو نمیدونم 

داداشش  چرا خرج زن و بچه ش رو نمیده؟!؟  به نظرم رک و راست در این مورد حرف بزن،

درامد داداشه کمه 

اینطوریه ک هربار بیرون میریم ما حساب میکنیم

زنداداششم فک کردع این تاکسیع هرجا میخاد بره میگ مارو برسون ..تازه میگف برا داداشم یه ماشین بخرم راحت شه😐😐😐

۵ ماهه تو رفتو امدیم همچیش اوکیه میگن مستاجری خیلی سخته برا همین میترسم

خب اگ همه چی اوکیه ک میتونین ذخیره کنین و بعد چندوقت یه خونه بخرین. حل شدنیه

تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68