2777
2789

چندسال مشغول به کار؟ یعنی با این درآمد نمیتونسته خونه بخره حتی اقساطی یه نفری نتونسته زندگی جمع کنه بعد تو متاهلی با اومدن زن و بچه کلی هزینه بهش اضافه میشه میخواد چه کنه! ولی بازم نگاه به اخلاق و شخصیتش کن به ایمانش به خانوادش اگه درصد زیادی مطابق با معیارهات هست تردید رو بذار کنار توکل کن ان شاءالله خدا بهتون برکت میده خونه هم می خرید

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این حقوق قطعا پس انداز زیادی داره

تا قبل از عروسی خونه رو بخرین حتما مجبورش کن بگو شرطم اینه تا قبل عروسی خونه رو بخریم خیالمون راحت شه

خوشبخت باشی عزیزم

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

به نام خدا

ازدواج نمیکردم. 

نه خودم ازدواج میکردم نه میذاشتم داداشم ازدواج کنه 

لعنت به هرچی ازدواجه

پول و خونه رو بیخیال عزیزم. ببین طرف شعور داره. آدمه یا نه. یه چندماهی قشنگ رفت و امد کن ببین چجگر شخصیتیه،بخدا ک این از همه چیه دیگ مهم تره

تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68
با این حقوق قطعا پس انداز زیادی داره تا قبل از عروسی خونه رو بخرین حتما مجبورش کن بگو شرطم اینه تا ...

بهش گفتم راجب خونه میگه تو این یکی دو سال نمیتونم ولی اولویت اولمه از اون پسرای جنم و عرضه داره ک گلیم خودشو میکشه بالا

خرج خانوادشو میدع..از بچگی کار میکرده با حقوق کم و الان یه سالیه حقوقش اینقدری شده

ببین به اینم فکر کن کسی که خرج خانوادش رو میده قطعا یه جاهایی تو زندگی خودش با همسرش به مشکل میخوره 

اونم تو این زمونه خرج دوتا خانواده مگه کمه اگه بعد ازدواج دیگه خرج خانواده با ایشون نباشه خب مشکلی نیست ولی اگه همچنان میخواد ادامه بده خوب فکر کن خیلی دردسرها داره

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

الان کدوم پسری تو جوونی میتونه خونه بخره مگر اینکه باباش پولدار باشه یا خودش پیر مرد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲