2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شکمی تو پنج هفته دادم جنین و ندید ولی گفت جاش خوبه .سقط قبلیم جنین بود ضربان هم داشت ولی خونریزی ...

من ۵ هفته ساک دید ، جنین نبود 

لکه بینی دیدم و فرستاد منو سونو واژینال 

اونجا ساک و کیسه زرده دید و ۶ هفته بودم 

یهو خونریزی کردم و سقط شد 

استارتر جان شما یک بچه دارین درسته ؟! من بچه ندارم کلا . من سقط قبلیم حدود ده روز لک بینی داشتم شما ...

بله منم لکه بینی داشتم حدود دو هفته و بعد یهو خونریزی کردم 

شیاف هم باعث رفع لکه نشد 

من ۵ هفته ساک دید ، جنین نبود  لکه بینی دیدم و فرستاد منو سونو واژینال  اونجا ساک و کیسه ...

خدا دخترتو برات نگهداره‌ . چه میشه کرد. منم هفته ۵ و سه روز رفتم با دستگاه داخل مطب از شکم دید گفت ساک هست دوباره گفت واژینال بری نشون میده گفتم تا هفته هشت نمیرم فقط هم شکمی میرم. چون دفعه پیش لکه بینی داشتم کم و بیش رفتم سونو واژینال کرد چون از شکمی هیچی نمی‌دید جنین و دیدم ضربانم دیدم همین که اومدم خونه خونریزی کرد فرداش رفتم گفت دیگه نمیزنه قلبش

خدا دخترتو برات نگهداره‌ . چه میشه کرد. منم هفته ۵ و سه روز رفتم با دستگاه داخل مطب از شکم دید گفت س ...

قربونت ، ممنونم 

حتما حکمتی داره ، کاری ازم برنمیاد که .

من هر دو دفعه جنین تشکیل نشد ، آزمایش دادم ولی نمیدونم مشکلی از بابت من هست یا نه توی آزمایش .

اره تا میتونی نرو سونو واژینال ، منم اشتباه کردم.

دفعه اول خونریزی کردم‌و با دو تا شیاف و ۷-۸ ساعت استراحت قطع شد . رفتم سونو که ببینم سقط شده یا نه که سونو واژینال کرد و گفت همه چی خوبه ، فقط هنوز جنین تشکیل نشده هفته بعد بیا

اومدم خونه و خونریزی دوباره شروع شد و تا فردا که سقط شد .

ان شاالله که این یکی برات بمونه و خدا نگهش داره ، چند ماه از سقطت گذشته؟

قربونت ، ممنونم  حتما حکمتی داره ، کاری ازم برنمیاد که . من هر دو دفعه جنین تشکیل نشد ، آزمای ...

خیلی بنظرم بهمن ۹۹ بود .بعد چند ماه سخت مریض شدم بعدش دندونم شکست و درگیر دندان پزشکی از اسفند پارسال اقدام داشتم 

خیلی بنظرم بهمن ۹۹ بود .بعد چند ماه سخت مریض شدم بعدش دندونم شکست و درگیر دندان پزشکی از اسفند پارسا ...

توکلت به خدا باشه و ان شاالله سالم و سلامت بگذرونی و بغلش بگیری ❤❤