aaaaaasalehi مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 16 عنوان علایم بارداری 176 بازدید | 12 پست سلام بچه ها میخواستم بدون کسی بوده کمر درد و بی خوابی داشته باشه بعد بفهمه بارداره ؟میتونه از علایم باشه ؟ 1401/06/22 | 11:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra737373 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 1626 منم فردا موعدمه... دعا کنین پریود نشم😭حس سنگینی پریود دارم😭😭😭
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40701 من توی بارداری اولم اصلااصلاعلائمی نداشتم ولی سراین یکی فکرکنم بیچارم 😶واسه اطمینان بی بی چک بزن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آویدگلی عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1717 من هیچ علائمی نداشتم،، تازه دوز موعدم یکم سینه درد گرفتم،، دو سه روز قبل موعدم هم، در حد چند ثانیه درد پریودی داشتم
عطرعاشقی عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 6975 من اول تکرر ادرار داشتم با حساس شدن سینه الان خواب زیاددددد دارم و کم کم دارم حالت تهوع میگیرم
aaaaaasalehi مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 16 من توی بارداری اولم اصلااصلاعلائمی نداشتم ولی سراین یکی فکرکنم بیچارم 😶 واسه اطمینان بی بی چک بزن& ... فردا موعدمه اگه پریود نشم بی بی چک میزنم دعا کن برام
aaaaaasalehi مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 16 منم فردا موعدمه... دعا کنین پریود نشم😭 حس سنگینی پریود دارم😭😭😭 انشالله که پریود نمیشی گلم
aaaaaasalehi مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 16 انشالله که پریود نمیشی گلم انشاالله عزیزم ❤️❤️
aaaaaasalehi مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 16 من اول تکرر ادرار داشتم با حساس شدن سینه الان خواب زیاددددد دارم و کم کم دارم حالت تهوع میگیر ... انشالله به سلامتی میگیری بغلت عزیزم
aaaaaasalehi مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 16 من هیچ علائمی نداشتم،، تازه دوز موعدم یکم سینه درد گرفتم،، دو سه روز قبل موعدم هم، در حد چند ثانیه د ... ممنون گلم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40701 فردا موعدمه اگه پریود نشم بی بی چک میزنم دعا کن برام انشاءالله که خیره 💚توکل کن به خدا راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
aaaaaasalehi مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 16 انشاءالله که خیره 💚توکل کن به خدا انشالله اره توکل بخدا خدا به حق این روزای عزیز دامن همه رو سبز کنه یه نی نی خوشگل و سالم بهشون بده ❤️😘
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40701 انشالله اره توکل بخدا خدا به حق این روزای عزیز دامن همه رو سبز کنه یه نی نی خوشگل و سالم بهشون بده ❤ ... الهی آمین😍💚 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤