parsap مدیر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 534 عنوان عروس | مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 31 پست لباس عروس برای اونایی که سینه ۸۵دارن با پهلو شکم یه کم داره وزن ۶۷ با قد ۱۶۷ دوستان چه مدل لباس عروسی بهش میاد عکس بدین 1401/06/22 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeganh1398mehdi عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 577 یقه دلبری سینه هاتو کوچیکتر و خوش فرم نشون میده اگه یقه قایقی یا دلبری برداشتی میتونی به ارایشگرت بگی رو قفسه سینت کمی گریم کنه خیلی خوشگل به نظر برسیاستین دار اینا برندار چون بالاتنه خیلی بزرگتر از چیز واقعی نشون میده
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41250 متوجه نشدم عزیزم .میشه عکس بدین تز این مدلی که میگی بزن تونت عکس ندارم ولی فکرکنم شمالباس آستین حلزونی مناسبتون باشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
parsap مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 534 ترو خدا دعا کن منم عروس بشم😭😭😭😭 ایشالا که بعد ماه صفر خدا یه بخت بلند خوب برات باز کنه عزیزم ایشالا هم خوشبخت بشی
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41250 بالاتنه پوشیده بگیر استین داشته باشه هم خوبه بازوهاتم پوشش میده اگه بازوهات تپلیه استینش پفی نباشه ... لباس عروس آستین داربالاتنه رودرشت ترنشون میده راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59785 لباس عروس آستین داربالاتنه رودرشت ترنشون میده نمیدونم والا من برا عروسیم پوشیدم جمو جور ترم کرد هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
yeganh1398mehdi عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 577 ببین یقه دلبری سینه های بزرگو چطوری خوشگل نشون میده گریم کردن قفسه سینشو نگاه کن پف دامنش هم باید زیاد باشه
yeganh1398mehdi عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 577 استین دار اصلاااااااااا بر ندار بر خلاف اونایی که میگن مارو جمع کرد اصلااااا جمع نمیکنه بیشتر چاقتر نشون میده
mahsa8516 عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 94 استین دار اصلاااااااااا بر ندار بر خلاف اونایی که میگن مارو جمع کرد اصلاا ... چرا ولی من که استین دار برمیدارم بنظرم بهتره
parsap مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 534 استین دار اصلاااااااااا بر ندار بر خلاف اونایی که میگن مارو جمع کرد اصلاا ... یکی میگه خوبه آستین دار یکی میگه بدون آستین موندم