2777
2789
عنوان

خسته و سردرگمم

92 بازدید | 6 پست

بدجوری خسته و سردرگمم دیگه طاقتم تموم شده

تمام زندگیم بهم ریخته و من نمیدونم باید چیکار کنم

خواهش میکنم اگه کسی راه کاری بلده کمکم کنه

باورود به سال جدید من کارونا گرفتم بعد اون متوجه شدم موهام خیلی میریزه شبا گریه میکردم و دنبال درمان رفتم که ای کاش نرفته بودم آزمایش دادم گفتن تنبلی تخمدان دارم و تیروئید کم کارو پرولاکتین بالا یه دکتر که باوجوداین که همه توخانواده پرمو هستن گفت ارثیه و بیخیال درمان شو یکی دیگه یه کیسه قرص بهم داد و محلول ....

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇

چند سالته؟ ازدواج کردی؟ بچه؟

مشکلت حاد نیست که بیخیال، هیرویت بخور یا مکمل های یوروویتال.

من چی بگم از اوج نوجوونی جوش داشتم تا الان که دیگه همه جاش به صورتم مونده و میلیون ها تومن خرجش کردم، اعتماد به نفس صفر، زندگی کاملن استاپ.

بدبدختی  هامون زیاده بیخیال   

The secret to achieving anything is to believe

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد اون همه قرص و آمپول و دارو گفتن مزو کن بهترشه مزو کردم سه جلسه اما جز سردرد و ریزش مو بیشتر هیچی برام نداشت 

ازخوردن قرص خسته بودم و کلا رها کردم درمان رو ازدارو گیاهی استفاده کردم روغن کندش و شامپو سبوس اونم انگار تاثیر چندانی نداشت حالا من موندم باریزش مویی که احساس میکنم روزبه روز بیشتر میشه موندم چکارکنم خسته و درمونده شدم همه زندگیم بهم ریخته من هنوز خیلی جوونم واسه اینکه زیبایی روازدست بدم فقط ازماینوکسیدیل استفاده نکردم اونم بخاطر ترس از ریزش بیشتر دیگه خیلی ناامیدم ولی بیشتر خسته ام

چند سالته؟ ازدواج کردی؟ بچه؟ مشکلت حاد نیست که بیخیال، هیرویت بخور یا مکمل های یوروویتال. من چی بگ ...

ازدواج کردم و یه دختر سه ساله دارم 

ازدواج کردم و یه دختر سه ساله دارم 

خوب بابا پس نصف راهو رفتی، تازه من ازدواجم نکردم دیگه از سن مادر شدنمم داره میگذره   

اصلن عصبی نباش از پزشکت بخواه بهت قرص ارامبخش بده در کنار بقیه چیزا.... درد اصلی از این اعصابه

The secret to achieving anything is to believe
خوب بابا پس نصف راهو رفتی، تازه من ازدواجم نکردم دیگه از سن مادر شدنمم داره میگذره     ا ...

خودمم همین فکرو دارم میخوان برم پیش روان شناس دیگه خسته شدم ازبس بهش فکر کردم و تلاش کردم اما نتیجه ندیدم