بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
این سخن و نکته جاش(خاستگاری زن از مرد) توی ایران نیس متاسفانه 🥲🥲🥲
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
اگر که واقعا همه جوره و از همه جوانب سبک و سنگینهاتون رو انجام دادید و واقعا اون آقا مناسب شخصیت و شئونات شما هست و احساس میکنید که به این درجه از پختگی هر دوتون برای تشکیل زندگی رسیدید و از روی احساس این تصمیم رو نگرفتید با توجه به اینکه کارتون عرفی نیست ولی ناپسند هم نیست و در طبقه حالات استثنا هستش و بالاخره اگر فکر میکنید که با این آقا خوشبخت میشید و به آرامش میرسید موردی نداره
۱۵ سال پیش تو مسجد از تعریف بقیه ندیده عاشق شدم بعد چندوقت که دیدمش دلمو برد ۲سال صبر کردم و خواستم فراموش کنم دیدم نشد تو مسجد یه سری کلاسا و ... بود که باهم بودیم و همو میدیدیم حس میکردم ازم خوشش میاد با نگاهش. شمارشو از گوشی بابام برداشتم بهش پیام دادم و کلی قسمش دادم به کسی چیزی نگه و گفتم خواهر فلانی هستم درجا فامیلیمو گفت و گفت اونم بهم علاقه داره فقط روش نمیشده بهم بگه و ..الانم ۲تا بچه داریم
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
۱۵ سال پیش تو مسجد از تعریف بقیه ندیده عاشق شدم بعد چندوقت که دیدمش دلمو برد ۲سال صبر کردم و خواستم فراموش کنم دیدم نشد تو مسجد یه سری کلاسا و ... بود که باهم بودیم و همو میدیدیم حس میکردم ازم خوشش میاد با نگاهش. شمارشو از گوشی بابام برداشتم بهش پیام دادم و کلی قسمش دادم به کسی چیزی نگه و گفتم خواهر فلانی هستم درجا فامیلیمو گفت و گفت اونم بهم علاقه داره فقط روش نمیشده بهم بگه و ..الانم ۲تا بچه داریم