2777
2789
عنوان

دخترم...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 32 پست
بچه بالا نیاورد؟حالت تهوع چطور؟ یا اینکه گیج و منگ نشد؟

نه خداروشکر نداشت، الان ۲ ساعت گذشته ممکنه بعدش داشته باشه یعنی خدانکرده؟😭

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هیچی عزیزم نترس بابا رو فرش بوده پسره منم خیلی خورده زمین این اتفاقات عادیه یه حمد بخون دلت آروم بگی ...

خدا کنه خدا رحمم کنه خیلی التماس دعا ۰😭

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
عزیزم زنگ بزن اورژانس براشون توضیح بده اونا اگر لازم باشه کاری کنی میگن و اگرم لازم نباشه خیالت رو ر ...

زنگ زدم عزیزم میگه تا ۲۴ ساعت ممکنه خدانکرده زبونم لال علامت بده😭😭😭

دست تو بزار رو سرش پنج بار ایه الکرسی بخون

خوندم مرسی عزیزم خیلی التماس دعا 😭😭

عزیز دلم نگران نباش تا سه چهارساعت اول مراقب باش استفراغ جهنده،ازهوش رفتن، عدم اشتها به غذا و خواب ...

استفراغ نداشته تا الان خداروشکر

ولی خب خوابید نیم ساعته

بنطرت بیدارش کنم؟😭

خدا کنه خدا رحمم کنه خیلی التماس دعا ۰😭

لکیر بخواب گلی علامت چی بده الا بدکرالله تطمئن القلوب بخون آروم شی چیزی نیس اععع شیرت رو تلخ نکن

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
 لکیر بخواب گلی علامت چی بده الا بدکرالله تطمئن القلوب بخون آروم شی چیزی نیس اععع شیرت رو تلخ ن ...

توکل به خدا

آخه زنگ زدم اورژانس الان گفت ممکنه تا ۲۴ ساعت زبونم لال مشکل پیدا کنه 

خدا رحمم کنه...

مرسی عزیزم 

نه بابا نترس چیزیش نمیشه انشالله خدایی نکرده اگر طوری بود تا الان علائم داشت  دختر من عید با س ...

توکل به خدا 

خداروشکر دخترت چیزیش نشده عزیزم

استفراغ نداشته تا الان خداروشکر ولی خب خوابید نیم ساعته بنطرت بیدارش کنم؟😭

نه بابا نگران نباش

بخدا پسرمنم بارها از روی تخت افتاده روی سرامیک منم مُردم وزنده شدم چون صدای سرش بلند بود

ولی بخیر گذشته

اتفاقا توی این سن جمجمه محکم وقوی هست کارخدا روببین چجوری همه چیز رو درنظر گرفته

نگران نباش اینقدر راه میرن وزمین میخورن وسرشون میخوره به درودیوار

خدایی نکرده که حتما نباید چیزی بشه

صلوات بفرست و یه ساعت دیگه مراقب‌باش بعدش اسمخداروبیار وبخواب

بلادورباشه چیزی نیس😘

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
نه بابا نگران نباش بخدا پسرمنم بارها از روی تخت افتاده روی سرامیک منم مُردم وزنده شدم چون صدای سرش ...

توکل به خدا 

مرسی عزیزم از راهنمایی و دلگرمیت،

انقددد استرس دارم که خدا میدونه😭

توکل به خدا  مرسی عزیزم از راهنمایی و دلگرمیت، انقددد استرس دارم که خدا میدونه😭

نگران نباش خواهری😘

بخدا واسه بچه خودم بارها پیش اومده

من حالت رومیفهمم ،مادرهستی دیگه

ولی طبیعیه بخدا این زمین خوردن یا افتادن جز مراحل کودکی هست

حالا که بیشتر ازیه ساعت گذشته خیالت راحت باشه

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
نه بابا نگران نباش بخدا پسرمنم بارها از روی تخت افتاده روی سرامیک منم مُردم وزنده شدم چون صدای سرش ...

توکل به خدا 

مرسی عزیزم از راهنمایی و دلگرمیت،

انقددد استرس دارم که خدا میدونه😭

نگران نباش خواهری😘 بخدا واسه بچه خودم بارها پیش اومده من حالت رومیفهمم ،مادرهستی دیگه ولی طبیعیه ...

قربونت برم عزیزم 

دلم آروم شد یکم

مرسی ❤😘

قربونت برم عزیزم  دلم آروم شد یکم مرسی ❤😘

گلم حال بچه ت خوبه؟