2777
2789

من وقتی یکی میپرسید چجوری با خیانت کنار بیام میگفتم مگه میشه آدم با خیانت کنار بیاد آدمی ک خیانت می‌کنه رو باید بندازی آشغال.

ولی خودم خیانت دیدم و باهاش کنار که نیومدم ولی مجبورم تحمل کنم

آخرین تاپیکم مال پارساله گفته بودم حس میکنم شوهرم بهم خیانت می‌کنه و واقعا کرده بود و مچشو گرفتم.

الان اون آدمی ک باهاش بهم خیانت کرده جلوی چشممه بهترین زندگی رو داره اصلا برا شوهرش انگار مهم نیس زنش چیکار کرده هی طلا میخره براش فقط زندگی من ریده شد توش.

من حالم هنوز خوب نشده فقط بخاطر بچم موندم چون شوهرم هرچقدر شوهر عوضی بود ولی بجاش پدر خوبیه🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ادم حسابش نکن دیگه فک کن فقط پدر بچه هاته  نه چیز دیگه

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
در چه حد بود؟

خیانت خیانته دیگه 😐

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

آره

جدا شدم

سوال بیشتر نپرسید دلم یادآوری اون روزا رو نمیخواد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

عزیزم دقیقا همین طوریه تحمل میکنی چون خدا وقتی یه مشکلو میده صبرشم باهاش میاد وقتی تو شرایط قرار میگیری بعدشم فقط یه کار میتونی بکنی اصلا بهش فک نکن ول کن باخودت بگو به درک وگرنه فقط توی که داغون میشی

خیانت خیانته دیگه 😐

منم خیانت دیدم

فقط پیام دیدم و زنک

بقیشو نمیدونم

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز