2821
2789
عنوان

دوستم

70 بازدید | 5 پست

خیلی برای پسر ارزش قائل میشه 

یا حساب بانکیش داره پر میکنه بعد 

بعد من میرفتم خونشون پذیرایی همه چی داغون برمیگشتم و دیگه نمیرم

دختر خوب و بامعرفتیه ولی

چیزی که ازارم میده 

به پدر مادرش میگه پیش من بعد میره پیش پسر

بارها گفتم نکن اینکارو ولی باز تکرار میکنه

هر موقع ام دعوتش می کنم 

خونه دوست پسرش  به خونه من ترجیح میده

از نظرتون باهاش چیکار کنم اگرم نقدش کنی جیغ و داد میکنه

کات کن بسپارش به خدا

شر میشه 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیخیالش شو خوبیاش ب بدیاش می ارزه؟ 

راستی میتونید بیاید تاپیکم؟بخدا به راهنمایی نیاز دارم🙂

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

این دقیقا رفیق منم همینه زنگ میزنه ب جنس مذکر  چرت پرت...

من از اون آزادترم ولی خب حد خودمو هم میدونم تا اعتماد خانوادمو از دس ندم متاسفانه رفیقم ن برا همینم ده بار گوشیو گرفتن ازش و بازم...و روحیه خودشون خراب میشه ب ما چ🥲🚶‍♂️

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭