2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه عزیزم نفخه تو‌یه‌هفته چیزی نمیشه 

آخه من ماه قبل پریودم به دلیل مسافرت کوتاه شد و ۵ روز بود درصورتیکه ۷ روزه معمولا ولی مثل همیشه درد و لخته داشت. چند روز بعد از پریود رفتم مسافرت دو بار رابطه بدون دخول داشتم که مطمئنم جفتمون حواسمون بود و دست هامونم تمیز بود اما به ساعت بعد از ارگاسم یه لک قهوه‌ای دیدم. با یه دکتر مشورت کردم گفت احتمال بارداریت کمه و اون خون میتونه باقی‌مونده پریودت باشه. از همون روز حس میکنم زیر شکمم ورم کرده و اومده بالا. این ماههم دو روز جلوتر پریود شدم و مثل ۷روز بود و همراه با درد و لخته هایی که همیشه زمان قاعدگی میبینم.اما میترسم باردار باشم. خیلی استرس گرفتم

آخه من ماه قبل پریودم به دلیل مسافرت کوتاه شد و ۵ روز بود درصورتیکه ۷ روزه معمولا ولی مثل همیشه درد ...

نه نیستی 

چطور تو‌یه هفته هم باردار شدی هم شکمت اومده بالا 

طبیعیه تغییرات آب و‌هوا و مسافرت  رو پریود تاثیر میزاره

نفخه یا کولن روده 

نه نیستی  چطور تو‌یه هفته هم باردار شدی هم شکمت اومده بالا  طبیعیه تغییرات آب و‌هوا و مس ...

پریود که شدم خیالم تا یه هفته راحت بود که دیگه باردار نیستم اما اینجا خوندم چند نفر گفته بودن سر موعد پریود میشدن تا چند ماه و باردار هم بودن. از اون موقع مدام میترسم باردار باشم

پریود که شدم خیالم تا یه هفته راحت بود که دیگه باردار نیستم اما اینجا خوندم چند نفر گفته بودن سر موع ...

اون اسمش پریود نیست بنا به مشکلاتی خون و لکه بینی داشتن 

باردار نیستی