2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم نفخه تو‌یه‌هفته چیزی نمیشه 

آخه من ماه قبل پریودم به دلیل مسافرت کوتاه شد و ۵ روز بود درصورتیکه ۷ روزه معمولا ولی مثل همیشه درد و لخته داشت. چند روز بعد از پریود رفتم مسافرت دو بار رابطه بدون دخول داشتم که مطمئنم جفتمون حواسمون بود و دست هامونم تمیز بود اما به ساعت بعد از ارگاسم یه لک قهوه‌ای دیدم. با یه دکتر مشورت کردم گفت احتمال بارداریت کمه و اون خون میتونه باقی‌مونده پریودت باشه. از همون روز حس میکنم زیر شکمم ورم کرده و اومده بالا. این ماههم دو روز جلوتر پریود شدم و مثل ۷روز بود و همراه با درد و لخته هایی که همیشه زمان قاعدگی میبینم.اما میترسم باردار باشم. خیلی استرس گرفتم

آخه من ماه قبل پریودم به دلیل مسافرت کوتاه شد و ۵ روز بود درصورتیکه ۷ روزه معمولا ولی مثل همیشه درد ...

نه نیستی 

چطور تو‌یه هفته هم باردار شدی هم شکمت اومده بالا 

طبیعیه تغییرات آب و‌هوا و مسافرت  رو پریود تاثیر میزاره

نفخه یا کولن روده 

نه نیستی  چطور تو‌یه هفته هم باردار شدی هم شکمت اومده بالا  طبیعیه تغییرات آب و‌هوا و مس ...

پریود که شدم خیالم تا یه هفته راحت بود که دیگه باردار نیستم اما اینجا خوندم چند نفر گفته بودن سر موعد پریود میشدن تا چند ماه و باردار هم بودن. از اون موقع مدام میترسم باردار باشم

پریود که شدم خیالم تا یه هفته راحت بود که دیگه باردار نیستم اما اینجا خوندم چند نفر گفته بودن سر موع ...

اون اسمش پریود نیست بنا به مشکلاتی خون و لکه بینی داشتن 

باردار نیستی