2789
عنوان

خونه

134 بازدید | 15 پست

شما رهن کردن خونه تو یک محله خوب رو می‌پسندید یا خونه داشتن تو محله پایین ؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گزینه 2

یعنی فرهنگ و همسایه ها و محیط براتون مهم نیست واقعا؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خونه داشتن چون پس فردا قیمتا سر به فلک می‌کشه اونوقت تو میمونی و هر سال اسباب کشی

یعنی براتون جای زندگی مهم نیست با چه کسایی همسایه باشید؟

یعنی براتون جای زندگی مهم نیست با چه کسایی همسایه باشید؟

همسایه رو نهایتا آدم موقع رفت آمد یبار میبینه یا نهایتا اخم و تخم می‌کنه که باهاشون هم کلام نشه   اون پولی که قراره صرف اجاره بشه رو کم کم جمع کنید جای بهتر خونه بگیرید من ظاهر خونم برام مهمه داخلش قشنگ باشه چیز خاصی نمیخام دیگه

یعنی فرهنگ و همسایه ها و محیط براتون مهم نیست واقعا؟

هرچی باشع عزیزم تو محله های بالا هم محیط و همسایه میتونه بد باشع بستگی ب خودت داره من تا الان خیلی جاها و تو همه محله ای خونه احاره کردم کاری ب کسی ندارم و جای شما باشم مستاجری رو قبول نمیکنم خانم خونه خودم باشم خیلی بهتره هنه جا بد داره خوبم داره منطقه بالاشهر دلیل براین نیس ک رفتار و فرهنگشون فرق داشته باشع تو همین منطقه های پایینم خیلی افراد متشخص و بافرهنگی هستن

همسایه رو نهایتا آدم موقع رفت آمد یبار میبینه یا نهایتا اخم و تخم می‌کنه که باهاشون هم کلام نشه  ...

اصلا بحث رفت و آمد نیست منظورم فرهنگشون هست که از زمین تا آسمون فرق داره بعد بچه تو همین محیط بره مدرسه بیاد نمیشه واقعا این مسائل رو نادیده گرفت 

هرچی باشع عزیزم تو محله های بالا هم محیط و همسایه میتونه بد باشع بستگی ب خودت داره من تا الان خیلی ج ...

متاسفانه تجربه تو همون محله و زندگی شو دارم ....

ولی الان سالهاست تو همین محله هستم هیچ مشکلی نداشتم

بالاشهرین عزیزم؟ 

تقریبا جای خوبی هستیم 

تقریبا جای خوبی هستیم 

سلام عزیزم شرمنده مزاحمت شدم میشه یه کم به من کمک کنید .من نه مهر نوبت عمل بای پس دارم و ۲۸هم اسباب کشی.ایا حالم خوب میشه تا اون موقع؟😔 میترسم نتونم خوب کار کنم و یا به خودم اسیب بزنم چون دست تنهام .به نظرتون بعد ۲۰روز میتونم کار کنم؟ بازم ببخشید که مزاحمت شدم چون فقط تو تاپیک دیدم شمایی که دلسوزانه جواب بقیه را میدی .

سلام عزیزم شرمنده مزاحمت شدم میشه یه کم به من کمک کنید .من نه مهر نوبت عمل بای پس دارم و ۲۸هم اسباب ...

سلام به روی ماهتون 

یک مقدار سخته براتون بهتره نیروی کمکی بگیرید مراقب باشید وسایل سنگین جابه جا نکنید

سلام به روی ماهتون  یک مقدار سخته براتون بهتره نیروی کمکی بگیرید مراقب باشید وسایل سنگین جابه ...

من کلا وسیله سنگین بلند نمیکنم ولی از نظر تمیزکردن خونه جدید و بستن و جمع کردن وسیله ها میترسم به مشکل بخورم و ازطرفی نگران ضعف و سرگیجه هستم چون هنوز باید اون موقع ابمیوه و پوره بخورم .به نظرتون عقب بندازم و یا با گرفتن دوتا کارگر کارهامو انجام بدم 😔

من کلا وسیله سنگین بلند نمیکنم ولی از نظر تمیزکردن خونه جدید و بستن و جمع کردن وسیله ها میترسم به مش ...

با دوتاکارگر میشه خودتون نظارت کنید نگران نباشید