2821
2789
عنوان

داداش💔

212 بازدید | 13 پست

الان با تاپیک یکی از دوستان این یادم افتاد.تا حالا اینحا نگفته بودم ولی خیلی دلم گرفت گفتم بیام با شما حرف بزنم حالم بهتر بشه.

سه سال پیش داداش کوچولوم که اون موقع ۴ سالش بود قفسه سینش درد میکرد.بردیم دکتر گفت چیزی نیست و آنتی بیوتیک داد.بعد از یه هفته داداشم حالش بدتر شد بیهوش شد.بردنش بیمارستان گفتن قلبش سوراخه.شوکه شده بودیم.گفتن دیر آوردینش و ممکنه کاری از دستشون بر نیاد.به زور التماس یه دکتر قبول کرد عملش کنه اما داداش کوچولوم دووم نیاورد و تموم کرد.

اگه اون دکتر بیشتر دقت میکرد و همون بار اول بیماریشو تشخیص داده بود الان داداشم میرفت کلاس اول.💔💔💔

t.me/ SQG8FQ87YU1jODA0

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی 😥خدابیامرزه

 

نامزد خودمم دقیقا همین مشکلو داره 😥

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
ایشالا خوب خوب بشه.

ممنون عزیزم ان شاء الله 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز