2777
2789
عنوان

کمکی ناچیز

82 بازدید | 22 پست

سلام 

من امسال رتبه ام هزارو خرده ایِ تجربی شد.نیت کرده بودم اگر زیرهزار شدم داوطلبانه به بقیه کمک کنم که متاسفانه نشد.

چند وقته به دلم افتاده عملیش کنم 

اگر سوالی دارید در خدمتم 

لطفا داخل همین تاپیک پیام بذارید

او می‌بیند...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری مرور کنم(بازه مرور،نحوه مرور)؟

انواع تست رو با چه فاصله زمانی بزنم؟

چکار کنم برناممو عملی کنم؟

روزی چند ساعت بخونم(پارتهای مطالعاتی دورس تخصصی چقدر باشه،استراحت چقدر)

ببخشید زیاد شد❤

چطوری مرور کنم(بازه مرور،نحوه مرور)؟ انواع تست رو با چه فاصله زمانی بزنم؟ چکار کنم برناممو عملی کن ...

سلام چه پایه ای هستید؟

اگه کنکوری اید فارغ التحصیل یا دوازدهمی و اینکه هدفتون کنکور دی اع یا تیر؟

او می‌بیند...!
روزی چند ساعت میخوندی؟ و اینکه سال اولت بود؟

من ساعت مطالعه ام نوسانی بود(که بسیار مضره ولی خب من به خاطر روحیه حساسم نمیتونستم کنترلش کنم) و بازه ها زمانی مختلف متفاوت بود اما شاید همون روزی ۵،۶ساعت مفید!!

سال دومم بود البته سال دوم از لحاظ روحی حال مساعدی نداشتم 

اگه سال اولتونه تلاش کنید وآرامش داشته باشید حتما میشه کنکورو الکی بزرگ نکنید

اگه سال دومتونه امید داشته باشید و بدونید اگه واقعا بخواید حتما میشه 

یه توصیه هم اینکه همیشه اولویتتون کتاب درسی باشه 

او می‌بیند...!
 من ساعت مطالعه ام نوسانی بود(که بسیار مضره ولی خب من به خاطر روحیه حساسم نمیتونستم کنترلش کنم) ...

اگه بتونی یه عکس از برنامه هفتگیت بذاری خیلی خوب میشه 

که بتونم ایده بگیرم ،چون نمیدونم اشکالات برنامم کجاست

البته اگه مقدوره🙂

بگو عزیززم

@poshtibaniorg

به این آیدی پیام بدید راهنماییتون می کنند فقط اینکه من خودم یه مقدار نسبت به حلال بودن سیستم کسب و کارشون بی اعتماد بودم استخاره گرفتم بد اومد 

اگه اینستا دارید آیدیمو بهتون بدم باهاتون در ارتباط باشم راجب این قضیه

او می‌بیند...!
چطوری مرور کنم(بازه مرور،نحوه مرور)؟ انواع تست رو با چه فاصله زمانی بزنم؟ چکار کنم برناممو عملی کن ...

ببینید مرور تا حدی بستگی به خودتون و حافظه تون داره و برا هردرس قاعدتا فرق میکنه اما یک ساعت در روز رو به مرور روز اختصاص بدید و یک روز در هفته رو مثلا جمعه و ماهی ۳روز 

اگه با برنامه کانون پیش برید تا حدی مرور داره و ماهانه رو نمیخواد خودتون اجرا کنید 

اما روزی یک ساعت مثلا شما قراره باتوجه به سطحتون و شناختی که ازخودت دارید روزی ۱۰یا ۲۰صفحه از کتاب درسی زیست رو  بخونید آخرشب در حد یه ورق زدن به شکل ها و نکات مهم یه نگاه گذرا کردن مرورش می کنید یا مثلا شیمی یه مبحثو خوندید و چندین تست زدید عناوین و یا اگه نکته مهمی داره رو یه نگاه بندازید و چند تا از تست هایی که همون روز زدین رو تو چین کنید و بزنید ویا گاهی نگاه کردن به تست ها و اینکه سعی کنید راه حلشو در ذهنتون ترسیم کنید بدون دست به قلم شدن هم خیلی مفیده 

فاصله تست زنی هم تا حدی بستگی به خودتون داره باید با امتحان و خطا بهترین حالت خودتونو کشف کنید اما به نظرم در مبحثی یا درسی که ضعیف هستید هر روز یا یه روز درمیان بتونه مفید باشه 

اگه تا حدی دروس رو بلدید از همین الان بعد از چند روز خوندن و حداقل دو دور تست برا یه مبحث سراغ تست زمان دار برید 

او می‌بیند...!