2777
2789
عنوان

ضربه به سر

299 بازدید | 10 پست

من ديروز رفته بودم زير پله وسيله بردارم حواسم نبود يهو بلند شدم سمت راست سرم محكم خورد به پله بعد الان كه به اون قسمت ضرب خوردگي دست ميزنم درد ميگيره هيچ علائم ديگه اي ندارم هيچي 

لازمه برم دكتر مغز و اعصاب ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂یاد خودمو مامانم افتادم یعنی ی بار نشدت سرمون نخوره به زیر اُپن

من ك عادتمه زياد سرمو ميكوبم اينور اونور ولي اينبار خيلي بد و محكم خورد چشام سياهي رف كلا

نه 

من ی بار بابام صدلم کرد از خیاط چنان دویدم که دیوار بعد اتاقمو کلا ندیدم سرم به طرز وحشتناکی خورد دیوار صداش تا حیاط رفت😐🤦🏻‍♀️تا ی مدت جاش دزد داشت ورمم داشت بعد خوب شد

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
نه  من ی بار بابام صدلم کرد از خیاط چنان دویدم که دیوار بعد اتاقمو کلا ندیدم سرم به طرز وحشتنا ...

من كه كلا مغز واسم نمونده انقدر تو درو ديوار ميكوبم سرمو ولي اينبار خيلي بد خورد