2777
2789
عنوان

بچه ها یه اردک اوردم بلد نیستم نگهداری کنم میشه راهنماییم کنید🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 12974 بازدید | 28 پست
اگر دوتا باشن بهتره دیگه سروصدا نمیکنه نون تو اب زیاد خیلی بذار خیس بشه ک نرم بشه میخوره یا برنج پ ...

اخه همونی که ازش خریدم ادم خیلی بی انصافیه ۱۰برابر میفروشه منم کلا دیدم ۳تا جوجه مونده گفتم شاید بمیرن اخه تو ابم بودن و خیس منم اون لحظه به ذهنم رسید فقط یکی بیارم چون مامانمم حساسه سر حیوون هی میگه نیارید 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کوچیکه اصلا چیز سفت نمیتونه بخوره یکم پیش پوست خربزه ها رو زمین بود دویید که بخوره هرکاری میکرد ...

اوخی😂 تو نت سرچ کن من مامان بزرگ‌شوهرم اردک‌داشت بهشون ی پودری میداد نمیدونم چی بود نمیخوردن زیاد ولی بیشتر نون تو اب تلیت میکرد میزاشت جلوشون  بعدا هندونه و خیارو گوجه 😂

♥️💍
اوخی😂 تو نت سرچ کن من مامان بزرگ‌شوهرم اردک‌داشت بهشون ی پودری میداد نمیدونم چی بود نمیخوردن ز ...

یکم بزرگتر شه میتونم بقیرم بدم ولی خیلی زود سرما میخورن بعدتو خونه که کولرو روشن میکنیم اب و نونش یخ میزنه اینم که اب میخوره فقط😂

من داشتم ولی مرد 😭 یه هفته بیشتر نداشتمش و حالا هر کار میکنم مامانم نمیگیره میگه اردک نه منم عاشق اردک شدم 😭😭 خودم مرغ دارم هر کدوم غول شدن و لی دوسشون دارم و اما اردک یه چیز دیگه هست و من جوجه محلی و اردک کنار هم گرفتم و الان اگه بود همراه جوجه ها الان بزرگ بود حیف😭

سلام منم اردک دفعه اول اوردم سر یه هفته مرد ولی الان دیگه فهمیدم 

برای غذاش دونه مرغی نده سبزیجات و خیار سبز و هندونه و دونه مخصوص خودشون بده بخوره و سعی کن ظرف ابش همیشه پر باشه چون اردکا علاقه زیادی به اب دارن و همشون اب میریضن تو غذا و اینا مخلوط میکنن پس حواست باشه زیر پاش همیشه تمیز باشه چون مگر نه مریض میشن و جوجه اردلکا پاهای ضعیفی دارن و اصلا توی اب ننداز من دوستم اردکش بزرگ شده و پر های خودش رشد کرده بازه میترسه بندازه توی اب تو هم سعی کن اصلا داخل اب نندازیش و من قبلا داشتم هم دونه مرغی بهش دادم هم گذاشتم شنا کنه سرما خورد که هیچ دونه مرغی هم نتونست حضم کنه مرد و مراقبش خیلی باش اینا عین جوجه نیستن بدنشون خیلی نازکه و وقتی میگیری تو دستت هم مواظب بال هاش باش ممکنه بشکنن و سعی کن تا جوجه هست توی جای گرم نگهش داری ولی بزرگ تر که شد دمای صفر تا سی درجه هم میتونه تحمل کنه ولی جوجه اردکا به باد خیلی حساسن ولی اردک های بالغ نمیدونم 

دیگه تا جایی اطلاعات داشتم بهتون گفتم ازش خوب مراقبت کن من عاشق اردکم و بقیه حیوونا از پرنده بگیر تا حیوانات اهلی و وحشی همه رو دوست دارم  ❤😂

سلام جوجه اردکم

بی دلیل به همه چی نوک میزنه 

وقته هم غذا بهش میدیم نمی خوره

مدفوعش هم سبزه ابکی و بعضی وقت هاهم سفیده

طسه میکنه

میلرزه 

بی حاله

کم اشتها شده

چیکار کنم بدون دارو خوب شه